İl Genel Meclisi Başkanı belli oldu

12 üyenin oyunu alarak başkan seçildi...

KENAN DURSUN MECLİS BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

7. dönem İl Genel Meclisinin ilk birleşiminde İl Genel Meclis üyelerinin oy birliğiyle Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Kenan DURSUN tüm meclis üyelerine destekleri için teşekkür etti. Meclis Başkanlığı seçiminden sonra kâtip üyelikleri ile ilgili yapılan seçimlerde 1. Kâtip üyeliğine Göker Giray GÜLSOY, 2. Katip üyeliğine Bekir KARABACAK, 1. Başkan vekilliğine Ali EYÜPUSTAOĞLU, 2. Başkan vekilliğine Kadir SARAÇ meclisimizin oy birliğiyle seçildiler.

Başkan DURSUN, il encümeni ve ihtisas komisyonları seçimlerinin bir sonraki meclis toplantısında gerçekleştirileceğini söyleyerek bir önceki meclisteki tecrübeleriyle hizmet çıtasını çok daha yukarıya taşıyacaklarını ifade etti.

Ayrıca 7. Dönem meclisimizin şimdiden Bartın’ımıza hayırlı olmasını dileyerek tüm meclis üyelerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum dedi.

7. Dönem İl Genel Meclis üyeleri, Meclis başkanlığı seçimlerinin ardından anıta çelenk koyarak ilk ziyaretini de Bartın Valimiz Sayın Sinan GÜNER’i ziyaret ederek gerçekleştirdiler.

Bakmadan Geçme