İşte Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı ve yönetim

Ak Parti Bartın Merkez İlçe 6.Olağan Kongresi gerçekleştirildi, işte yeni yönetimde yer alanlar…

Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti Bartın Merkez İlçe 6. olağan Kongresinde, İl Başkanlığı için Ankara'ya çağırılan isimlerden Yusuf Ziya Aldatmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile tek liste ile yapılan kongrede Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı seçildi.
 
ALDATMAZ YENİ YÖNETİMLE HEDEFE KİLİTLENDİ
 
Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Bartın’da 2 milletvekilliği ve Bartın Belediyesini kazanmak olduğunu belirten Aldatmaz, bu hedefe el ele, omuz omuza birlikte yürüyeceğiz diyerek şöyle konuştu;
 
“Kıymetli dava arkadaşlarım, bugün bu kongrede yeni bir coşkuyla yeni hedeflere yürüme startı vereceğiz. Bartın’da iki milletvekili ve kent merkezinde Ak Partili bir belediye imkânsız değildir. Bugünden itibaren tüm arkadaşlarımızla bu hedefe el ele omuz omuza geleceğe daha farklı bir şekilde birlikte yürüyeceğiz. Bu dava ben merkezci asla olmamıştır. Kişisel hırsları, kibri, fitne ve nifakı, kıskançlığı, hırsızlığı, arsızlığı her zaman dışlamıştır. Halka hizmeti Hakk’a hizmet düsturu ile ifa edenleri, hizmet için gece gündüz her anını sevgiyle ve titizlikle bu halka vakfedenleri her zaman hayırla anmıştır.
 
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanlardır. Kişiliğimiz, yapımız, aldığımız aile ve siyasi terbiye ile hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan alnımız ak olarak bugünlere geldik. Bundan sonrada bu düşünceleri kendimize rehber edineceğiz.
Bugünden itibaren Merkez İlçe Başkanı olarak ekibimle partime ve Bartın’a faydalı hizmetlerde bulunmaya çalışarak 2019 seçimlerine yoğun bir şevk ve heyecanla hazırlanacağız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine odaklanmış bir parti olarak Bartın’ da üstlendiğimiz misyonu canla başla ifa edeceğiz. Bu kongreden çıkan yönetim, dünden bugüne görev alan, kendini Ak Partili gören herkesle birleşip, bütünleşerek görev ifa edecektir.
Bize düşen birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden bütün düşmanlarımıza rağmen daha güçlü şekilde ayakta durabilmektir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir iktidar ve dünya lideri olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, partimizle birlikte güçlü bir Türkiye’nin istikrarını daim  kılmaktır.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla tek vücut olarak birlik içinde yeni Türkiye Hedefine ulaşacağız. Yeni Türkiye’nin teminatı olan 6. Olağan Kongre süreci kapsamında gerçekleştirdiğimiz İlçe ve Belde Kongrelerimizin İlimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


 
 

Bakmadan Geçme