Kaçak avcılar yakayı ele verdi
Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen kaçak avcılar yakalandı
- 11.01.2021 18:15
- Güncelleme: 11.01.2021 18:15
- 11687
Bartın’da kaçak avlanırken yakalanan 5 kişi hakkında işlem yapıldı.
Bartın’da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak avcılık yaptığı belirlenen 5 kişi yakalandı.
Bartın ili Yeniköy Anduz Mahallesi Gökbeli mevkiinde 1 adet kaçak avcı yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan magnum marka ruhsatsız ve takozsuz silaha el konuldu.
Ulus ilçesi Kızılgöl Yaylasında da kaçak olarak avlanan 4 kişi yakalandı.
Şahısların üzerinde bulunan 1 adet ruhsatsız 16 kalibre tek kırma, 2 adet 12 kalibre yarı otomatik silah ve 2 adet kuru sıkı tabanca ile birlikte 3 adet tam dolu fişekliğe el konuldu.
Şahıslara avcılık belgesi olmadan avlanmak, kotasız avlanmak ve av günü dışında avlanmaktan yasal işlem yapılacağı öğrenildi.
Bunlar bohçacı | 12 Ocak 2021 00:34
Abi az bile etmişler biz o kadar boşuna mı belge aldık vergi ödüyoruz yasak var kota var bunlar avcı değil bohçacı bunlara belge olsa bile av yasağı getireceksin umarım denetimler daha çok artarak devam eder