Kadın çiftçi ve gençlere önemli duyuru

Kozcağız, Hasankadı ve Kumluca Beldeleri ve çevre köylerindeki kadın çiftçilerimize ve genç işsizlerimize önemle duyurulur.

DUYURU
Kozcağız Belediyemiz başvuru sahipliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından finanse edilen, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Koordinasyonunda Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Finansmanı kapsamında gerçekleştirilen "Kozcağız Seracılığın Merkezi Oluyor Projesi" 'nin
uygulamalarına başlanılmıştır.
Proje kapsamında Kozcağız, Hasankadı, Kumluca Beldeleri ve çevre köylerimizdeki 30 kadın ve 30 genç işsiz olmak üzere 60 kursiyere sertifikalı mesleki eğitim kurslarından “Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği” ve "İyi Tarım Uygulamaları" eğitimleri verilecektir. 
Başarılı olan 30 kadın ve genç girişimci çiftçimizin her birine 520 m²'lik sera kurularak toplu halde 15.600 m² 'lik alanda seralarda üretim yapılacaktır.  
Projemizin iştirakçisi kurum temsilcilerinin de katılımlarıyla aşağıda belirtilen Belde Merkezlerinde ilan edilen tarihlerde tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir. 
Projemizin potansiyel yararlanıcıları Kozcağız, Hasankadı ve Kumluca Beldelerimiz ve çevre köylerindeki kadın çiftçilerimize ve genç işsizlerimize önemle duyurulur.
Toplantı tarihleri 
Kozcağız Belediyesi

Tarih:8 Şubat 2021 (Pazartesi Günü) 
Yer:Terminal Binası Düğün Salonu/Kozcağız  Saat: 13:30 
Hasankadı Belediyesi
Tarih:12 Şubat 2021 (Cuma Günü) 
Yer: Belediye Sosyal Tesisleri Hasankadı   Saat: 11:00
Kumluca Belediyesi
Tarih:12 Şubat 2021 (Cuma Günü)  
Yer: Belediye Toplantı Salonu Kumluca   Saat:14:00

Bakmadan Geçme