Kalaycı: Bayramda Sevdiklerimize sarılamadık

Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, bayramda yoğun ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Bartın'ın birçok noktasında vatandaşlarla bayramlaştı.
İl Başkanı Kalaycı ve beraberindeki heyet bayramda  teşkilat buluşmasının yanı sıra Amasra, Ulus, Kurucaşile ilçeleri ile Abdipaşa, Kozcağız, Kumluca ve Hasankadı beldelerinde vatandaşlarla buluştu.
Koronavirüs salgının gölgesinde bir bayram geçirildiğini belirten Kalaycı, “Analarımıza, babalarımıza, dostlarımıza ve hatta evlatlarımıza sarılamadığımız bir bayram söz konusu. Her şeye rağmen gönül bağlarımızla bir aradayız, birlikteyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgını elbet atlatacağız ancak o güne kadar yetkilerin, uzmanların uyarılarını ciddiye almaya ve uygulamaya devam edeceğiz. Türkiye salgın sürecini gerçekten büyük bir başarıyla yönetiyor. Sadece başarıyla yönetmekle kalmıyor dünyanın yüzlerce ülkesine de örnek oluyor. Ben inanıyorum ki bu salgın sonrasında yeni bir dünya düzeni kurulacak ve bu dünya düzeninde Türkiye çok iyi bir noktada yerini alacaktır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve ferasetinde dünyada önemli bir noktaya geleceğiz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla uzun yıllardır sağlık alanında yapılan devrimler ve yatırımlar bu salgın döneminde kendini gösterdi. Medeniyetin beşiği denilen ülkeler insanlarını hastanelerine kabul edip tedavi edemezken bizler son teknoloji ile donatılı hastanelerimizde vatandaşlarımızı ağırladık ve en iyi şekilde tedavilerini sağladık. Yine Cumhurbaşkanımızın ileri görüşlülüğü sayesinde Şehir Hastaneleri kuruldu. Sadece hastaneler değil bütün sağlık tesisleri en ileri noktaya geldi ve bu noktada Türkiye dünyada sağlık konusunda zirveye yükseldi.” Dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduk
Salgın süreci boyunca alınan tedbirler kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların da yanında yer aldıklarını ifade eden İl Başkanı Kalaycı, “Yine salgın sürecinde de alınan tedbirler kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla teşkilat mensuplarımızı hiç yalnız bırakmadık. Devletimiz ne büyük bir devlet ki hamdolsun bütün dünyaya bu süreçte örnek olduk. Sadece Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri ve hastalarımıza değil, yüzden fazla ülkedeki insanlara tıbbi malzeme desteği verdik. Yakın zamanda da dünyaya ve içimizdekilere rağmen Ayasofya’yı amacına uygun bir şekilde ibadete açtık. Ayasofya Fatih Sultan Mehmet’in vakfettiği şekilde ibadete açıldı. Müslüman alemi Kurban Bayramına bunun mutluluğu ile girdi. Bu da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olmuştur” dedi.
Bartın’ın aldığı yatırımlarla her geçen gün daha da büyüdüğünü kaydederek konuşmasını sürdüren İl Başkanı Kalaycı, “Kentimiz Sn. Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un da takipleri ve gayretleriyle çok büyük yatırımlar aldı ve almaya devam ediyor. Kentimizin dört bir yanında tamamlanan ve devam eden yatırımlar var. Bu yatırımların her biri Bartın’a değer katıyor. Bu yatırımların ilimiz ekonomisine ne kadar katkı sunduğu ve sunacağı da ortadadır. Bartın doğal güzelliklerinin yanı sıra yatırımlarıyla da adından söz ettiriyor. Bu konuda Sn. Milletvekilimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bartın’da yakalanan başarının diğer illerce kıskanıldığı da aşikar. Kimsenin bunu bozmasına müsaade etmeden hizmetlerimizi en hızlı şekilde yapmak hem teşkilatlarımızın, hem de belediyelerimizin gayesidir. Bartın’ımıza bir nebze daha değer katmak, ilimizin yükselen ekonomi çıtasını daha da yukarılara taşımakla birlikte güvenli ve sağlıklı, bir şehir olmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sorunlara kalıcı çözümler üretmek her birimizin sorumlulukları arasında. Teşkilatlarımızın da her birimine önemli görevler düşüyor. Hep birlikte daha iyiyi nasıl yaparız, daha iyiyi yaptıktan sonra en iyisini nasıl yaparız bununla ilgili çalışmalar yapıyorlar. Geçmişte ülkeler yarışıyordu şimdi ise artık şehirler yarışıyor. Rekabetimiz başta kendi etrafımızdaki iller olmak üzere, Türkiye’deki ve dünyadaki illerle alakalı. Bartın’ın dört bir yanında tamamlanan, süren ve planlanan yatırımları görüyorsunuz. Bizlerin tüm teşkilat olarak bu yatırımlara sahip çıkması ve bu yatırımların kazançlarını insanlarımıza anlatmamız gerekiyor. Mahalle temsilcilerimizden mahalle başkanlarımıza, teşkilatımızın her bir kademesinde görevli arkadaşlarımızla birlikte inşallah birbirinden güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları da birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Geçmiş Kurban bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme