Kalaycı Sporcu Fabrikasında Gençlerle Buluştu

Gençlere Sağlıklı Yaşam İçin Spor Çağrısında Bulundu

KALAYCI BARTIN’DAKİ SPOR TESİSLERİNİ GEZDİ
AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Ömer Tepesi mevkiinde yer alan ve sporcu fabrikası olarak anılan tesislerde gençlerle buluştu. Tesislerin Bartın’da spora verilen değerin bir göstergesi olduğunu ifade eden Kalaycı tüm gençleri imkanlardan faydalanarak spor yapmaları için tesislere davet etti.
AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı beraberinde Tanıtım Medya Başkanı Murat Yıldırım, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Orhan Ağdacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte Sporcu Fabrikası olarak anılan Bartın Gençlik Merkezi spor tesislerini ziyaret etti.
İl Başkanı Kalaycı ziyaretinde tesislerde spor yapan gençlerle de bir araya gelerek sohbette bulundu. Kalaycı Bartın’ın sadece il merkezinde değil ilçelerinde ve beldelerinde de birçok spor tesisinin AK Parti döneminde inşa edilip gençlerin hizmetine sunulduğunu söyledi.
Kalaycı gençleri spor tesislerine de davet ederek, “AK Parti icraat partisi olduğunu kuruluşundan bugüne hep göstermiş ve göstermeye de devam etmektedir. AK Parti iktidarında memleketimiz sağlıktan ulaşıma, çevreden sosyal hizmetlere kadar her alanda yatırımlar yapmış ve ülkemizde ilklere imza atmıştır. AK Parti iktidarında gençlerimiz için de sayısız eser hizmete alınmıştır. Bartın Ömer Tepesi mevkiindeki tesisler de bunun bir örnekleri arasındadır. Ziyarette bulunduğumuz  Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda gençlerimiz ve sporcularımız 8 ayrı branşta spor yapılabilme imkanına sahipler. Bu tesisler gençlerimiz gibi Milli Takım oyuncularımıza da hizmet veriyor.   Sadece Ömer Tepesi mevkiinde yer alan Gençlik Merkezi, kapalı yüzme havuzu, kapalı tribünleriyle birlikte FİFA standartlarında sentetik futbol ve antrenman sahası, soyunma odaları ve duş kabinleri, Çok Amaçlı Spor Merkezi ile nasıl bir spor kompleksinin kurulduğu ortadadır. Bu eserlere bakanlar AK Parti’nin icraat partisi olduğu gerçeğini kendi gözleriyle görüyor. Elbette gençlerimizin bu imkanlardan her daim yararlanabilmesi için tesisler sürekli hizmettedir. Bizler istiyoruz ki tüm gençlerimiz bu imkanlardan faydalansınlar. Sağlıklı bir yaşamın temeli de spordan geçiyor. Bu bilinçle tüm gençlerimizi spor tesislerimizi daha etkin kullanmaya ve faydalanmaya davet ediyoruz. Tesislerimizin kapıları tüm gençlerimize sonuna kadar açıktır. AK Parti gençlerimize hizmette nasıl ki bugüne kadar sınır tanımadıysa bundan sonrada gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edecektir. Çünkü AK Parti davası güzel ülkemizin milletine ve gençlerine hizmet davasının partisidir ” Dedi.

Bakmadan Geçme