Kalaycıoğulları durmak bilmiyor

Pandemiye rağmen 200 dairelik 6 projede çalışmalar devam ediyor

Kalaycıoğulları herkesi ev sahibi yapmaya kararlı
Bartın’da birçok örnek projeye imza atan Kalaycıoğulları inşaat pandemiye rağmen yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bartın şehir merkezinde çeşitli noktalarda 7 projede toplam 200 dairenin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kalaycıoğulları İnşaatın geçtiğimiz ay 'Bartın'ın en prestijli projesi' olarak lansmanını gerçekleştirdiği 88 konutluk Vadikent Projesinde temeller atıldı. 
Kalaycı'dan fabrika müjdesi 
Yılda 300’ün üzerinde daire hedefinde ilerlediklerini belirten Turhan Kalaycı “Şu anda pandemi sürecinde 200 daire projemiz devam ediyor. Bunların 86 tanesinin iskanı alındı ve diğerleri de alınmak üzere. 88 dairelik Vadikent Projemizde ilk temelimizi hayırlısı ile attık. Bartın’ın çeşitli noktalarında diğer 7 projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bartın’ımız her şeyin en güzeline layık. Biz ülkemize güveniyor Batınımızı seviyoruz. Yatırımlarımızı Batınımıza yapıyoruz. Yakında yeni fabrika temeli atacağız. Bartın’da üretip Avrupa’ya ihracat yapacağız. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Vadikent’te doğayla iç içe huzurlu bir yaşam
Şehir merkezinde Kaynarca mevkiine yapılacak proje 88 daireden oluşuyor. Her şeyden önemlisi Vadikent, Kalaycıoğlları İnşaat’tan konut sahibi olmak isteyenler için ailesiyle birlikte huzurla doğayla iç içe yaşama imkânı sunuyor.
Vadikent ayrıcalıkları ile öne çıkıyor
Vadikent’te Bartın’da bir ilk olarak site kullanımına ortak güneş enerji sistemi bulunuyor. Çocuklar için güvenli ve rahat çocuk oyun parkı, elektronik giriş-çıkışa sahip  24 saat güvenlik kamera sistemi, site güvenliği, ortak kullanım fitness salonu ve sauna da bulunuyor. Kapalı otoparkın da unutulmadığı projede yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu ve site içi markette yer alıyor. 
Devam eden 6 projede 200 daire
Kalaycıoğulları inşaatın devam eden projeleri;
Vadikent sitesi 89 daire, Hendekyanı kiremitçiler sitesi 30 daire, Orduyeri Mahallesinde 9 daire, Esentepe’de 12 daire, Balamba’da Yeğen Sitesi projesinde 51 daire ve Çatmaca’da 8 daire ile toplam 200 daire. 

Bakmadan Geçme