Kalaycıoğulları Vadikent projesini tanıttı

Kalaycıoğulları İnşaat, 'Bartın'ın en prestijli projesi' hedefiyle hazırladığı 88 konutluk Vadikent Projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Kalaycıoğulları’ndan muhteşem lansman
Kalaycıoğulları İnşaat, “Bartın’ın en prestijli projesi” hedefiyle hazırladığı 88 konutluk Vadikent Projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Dirhen Steakhaouse’da düzenlenen lansmana İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Kalaycıoğulları İnşaat Limited Şirketi Sahipleri Turhan Kalaycı ve Hüseyin Kalaycı başta olmak üzere Bartın’da inşaat ve emlak sektörünün ileri gelenleri katıldı.
2011 yılında başlayan Kalaycıoğulları İnşaat’ın serüvenin anlatımıyla başlayan lansmanda konuşan Kalaycıoğulları İnşaat Limited Şirketi Sahiplerinden Turhan Kalaycı, Kalaycıoğlları İnşaat’ın gurbetten geken 3 kardeşin Bartın’da omuz omuza  verdiği bir hayat mücadelesi olduğunu söyledi. Kalaycı, “Pandemi süreci elbette bütün programlarımızı ve hayatımızı etkiledi. Bu nedenle bizde emlakçı kardeşlerimizi ve bazı dostlarımızı buraya davet ettik. Tabi kurallara uymamız gerekiyor. Allah biran evvel şu illetten bizi kurtarsın. Artık normal hayatımıza dönmek istiyoruz.  Kalaycıoğulları İnşaat, omuz omuza mücadelesini, gurbetteki birikimlerini memleketine, canından çok sevdiği Bartın’ına getiren 3 kardeşin hayat mücadelesi. Biz memleketimizi, Bartın’ımızı ve sizleri çok seviyoruz. Bu nedenle Bartın’a daha büyük projeler yapmak istiyoruz” dedi.
“20 daireyle başlayan serüven yılda 300’ün üzerinde daireye çıktı”
20 daireyle başlayan serüven bugün yılda 300’ün üzerinde daireye çıktığını kaydeden Turhan Kalaycı “20 daireyle başlayan serüven yılda 300’ün üzerinde daireye çıktı. Şuanda pandemi sürecinde 186 daire projesi yaptık. Bunların 86 tanesinin iskanı alındı ve diğerleri de alınmak üzere. 88 dairelik Vadikent Projemizi de bugün (Cuma) itibariyle başlatmış bulunmaktayız. Rabbim bizlere daha büyük projeler yapmayı nasip etsin. Bartın’ımız her şeyin en güzeline layık. Ben 17 devlet gezdim ve Bartın gibi coğrafi konumu olan başka bir memleket görmedim. Memleketimizi ve sizleri çok seviyoruz. Aramızda olduğunuz için bizlere güvenenler adına hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 Vadikent’le doğayla iç içe huzurlu bir yaşam
Turhan Kalaycı’nın konuşmasının ardından ise lansmanda “Bartın’ın en prestijli projesi” hedefiyle hazırlanan Vadikent’in tanımı gerçekleştirildi. Şehir merkezinde Kaynarca mevkiine yapılacak proje ise  tam 132 metrekarelik 40 adet 3+1 ve 105 metrekarelik 48 adet 2+1 olmak üzere tam 88 daireden oluşuyor. Her şeyden önemlisi Vadikent, Kalaycıoğlları İnşaat’tan konut sahibi olmak isteyenler için ailesiyle birlikte huzurla doğayla iç içe  yaşama imkanı sunuyor.
Bartın’da bir ilk ortak site kullanımlı güneş enerji sistemi
Süper lüks konutlardan oluşacak Vadikent’in içerisinde ise deyim yerindeyse yok yok… Ekstra olarak yan giderleri olmayan bu eksiksiz projenin içerisinde Bartın’da bir ilk olarak site kullanımına ortak güneş enerji sistemi bulunuyor.
Çocuklar için güvenli ve rahat çocuk oyun parkı
Projede; elektronik giriş-çıkışa sahip  24 saat güvenlik kamera sistemiyle sağlanacak site güvenliği bulunuyor. Çocukların da unutulmadığı projede tamamen çocukların rahatı düşünülerek hazırlanan çok oyun parkı yer alıyor. 
Bartın’da yine bir ilk! Site kullanımına ortak fitness salonu ve sauna
Projede yine aynı zamanda Bartın’da bir ilk olarak site kullanımına ortak fitness salonu ve sauna bulunuyor. Kapalı otoparkın da unutulmadığı projede yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu ve site içi markette yer alıyor.

Kalaycıoğulları Vadikent projesini tanıttı
Kalaycıoğulları Vadikent projesini tanıttı

Bakmadan Geçme