Kasksız yolcu valiye yakalandı
Uygulama noktasında Validen motosiklet sürücüsüne kask alma cezası

Vali Arslan, yolcu kadının kim olduğunu sorması üzerine sürücü annesi olduğunu ifade etti. 11 Mayıs’ta Anneler Günü’nün kutlanacağını hatırlatan Vali Arslan, sürücüye ceza olarak ise annesine, Anneler Günü hediyesi olarak kask alıp hediye etmesini istedi.
Vali Arslan’ın Anneler Günü’nü de kutladığı kadın ve oğlu, kasksız bir daha trafiğe çıkmayacakları sözünü vererek, uygulama noktasından ayrıldı.
Vali Arslan ise yaptığı uyarılarda, en korunmasız araçların motosikletler olduğunu ifade ederek, motosiklet sürücüleri ve yolcuların gerekli donanımlarını kullanması ve kurallara uymasının çok önemli olduğunu kaydetti. Vali, kazalarda sürücü kadar ailelerinin de büyük acı yaşadığını hatırlatarak, tüm sürücülere dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.