Kayalıklarda 2 kişi daha bulundu

Bölgeden Üzücü haberler gelmeye devam ediyor

Batan geminin 2 mürettebatının daha cansız bedeni bulundu
İnkumu açıklarında dün batan kuru yük gemisinden 2 kişinin daha cansız bedeni kayalıklarda bulunurken kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. 
Hava koşulları nedeniyle güçlükle sürdürülen arama çalışmaları sonucunda iki kişinin cansız bedenleri Güzelcehisar ile Mugada arasında bulunan kayalıklarda bulundu. Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerinden çalışmalarına nezaret eden Vali Sinan Güner, kötü hava şartlarına rağmen köyden sivil vatandaşların da ekiplere katılmasıyla Güzelcehisar ile Mugada arasındaki kayalık bölgede iki mürettebatın cesedine daha ulaşıldığını söyledi. Böylece şimdiye kadar 3 kişinin cansız bedeni bulunurken kayıp olan 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. 
Dün, öğle saatlerinde İnkumu açıklarında Palau bayraklı Arvin isimli gemi, dalgaların çarpması soncunda ikiye bölünerek batmış, 12 personelden 6'sı sağ kurtarılmış, bir kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Dün ölü olarak bulunan kişinin, gemi kaptanı Galenko Witaly olduğu belirlendi.

Bakmadan Geçme