Kırşanlı Bartın için neler yapacağını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Bartın için vaatlerini açıkladı.

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bartın Milletvekili Adayı olan Op. Dr. Orhan Kırşanlı, yapılan seçimde başarılı olunması halinde Bartın’a yapmak istedikleri yatırım vaatlerini açıkladı.
EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK
Kırşanlı’nın açıklamaları şöyle: “Öncelikle Bartın’ın en büyük sorunlarından olan işsizlik sorununu ortadan kaldırabilmek için Bartın Organize Sanayi Bölgesi’ni genişleteceğiz. Buraya kurulacak olan yeni istihdam kapıları ile vatandaşlarımızın iş sahibi olmalarını sağlayacağız. Bartın’da yine önemli bir istihdam kapısı olan Ayakkabıcılık sektörünü geliştireceğiz. Bölgemizin önemli nimeti olan kömür madenimizi hak ettiği şekilde işletecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu’na işçi alınacak, madencilik bizimle birlikte şahlanacaktır. Ulus ilçemizin ve bağlı beldelerimizin zenginliği olan orman ürünü ve emvalini ekonomimize kazandırmak için entegre tesisler kuracağız. Kurucaşile’miz ile özdeşleşen Ahşap Yat Yapımını geliştirecek, dünya denizlerine Kurucaşile damgasını vuracağız. Deniz ürünleri entegre ve şoklama tesisini kuracağız. Organik ürünlerin yetiştirilmesini teşvik edip, dünya pazarlarında Bartın Patentli ürünlerin satılmasına öncülük edeceğiz. Bölgesel tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz. Şehrimizde yapacağımız yeniliklerle yerli ve yabancı turizm sektörüne fayda sağlayacağız. Bartın’da turizmi 12 ay, 4 mevsime yayacağız. Amasra’yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne aldıracağız. Amasra’ya termik santral projesini yaptırmayacağız. Amasra İlçemize fakülte, beldelerimize yüksekokullar açılacak. Bartın Irmağı üzerine yaya ve araç köprüleri yapılarak trafiği rahatlatacağız.
ÇEVRE YOLU LİMAN BAĞLINTILI OLACAK, KOZCAĞIZ İLÇE OLACAK
Bartın çevreyolu liman bağlantılı olarak yapılacak. Kumluca -  Abdipaşa, Bartın – Arıt, Arıt – Kurucaşile yolları en kısa sürede tamamlanacak. Kozcağız’ı İlçe yapacağız. Kozcağız’a Kadın Doğum, Çocuk, Dahiliye ve Genel Cerrahi Poliklinikleri açılacak. Kumluca ve Hasankadı Beldelerimiz 112 Acil İstasyonu’na kavuşacak. Kurucaşile İlçemize hastane yapacağız. Toplum Sağlığı Merkezini yeniden yapılandıracağız. Bartın il genelinde faaliyet gösteren tüm Amatör Spor Kulüpleri desteklenecek. Bartın’a yüksek kapasiteli Huzurevi yapılacak. Planladıklarımız, düşündüklerimiz ve hayal ettiklerimize çok yakınız. Vatanımız, Milletimiz ve Bartın’ımız için gece gündüz demeden çalışarak başaracağız”

Bakmadan Geçme