Kontrol noktasında bakın ne yakalandı

Şüphe üzerine durdurulan kamyonette ele geçirildi...

Polisler de görünce şaşırdı, Yasa Dışı Avcılığa Operasyon
Bartın’da polis kontrol noktasında durdurulan bir araçta avlanması yasak olan köpek balığı ele geçirilirken nakil belgesi olmadığı için 110 kasa balığa el konuldu.
AMASRA’DA AVLADIKLARI BALIKLARA EL KONULDU
Edinilen bilgiye göre, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaçay kontrol noktasında yapılan denetim ve kontrolde 28.12.2018 saat 22.35 sıralarında şüphelenilerek durdurulan kapalı kasa kamyonette balık taşındığı belirlendi.
Araç sürücüsünün yetiştiricilik veya avcılık yoluyla elde edilen su ürünlerinin ilk satışının yapıldığı su ürünleri haline veya soğuk hava deposuna taşınmasında gerekli olan nakil belgesinin olmadığı tespit edildi.
Bunun üzerine haber verilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri kontrol noktasına geldi. Kamyonette bulunan balıkların kontrol ve denetimi yapıldığı esnada kamyonet içerisinde avlanması yasak olan 1 metre uzunkuğunda köpekbalığı ele geçirildi.
Köpekbalığı ile birlikte kamyonet içerisinde bulunan 110 kasa nakil belgesiz balığa da Gıda Tarım ve Hayvancılık yetkilileri tarafından el konuldu. Balıkları Ankara’ya götürmekte olan kamyonet sürücüsü G.G isimli şahsa gerekli cezai işlemler uygulandı.


 

Bakmadan Geçme