Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek

ALDATMAZ: 'KOZCAĞIZ'I YATIRIMLARLA DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Kozcağız Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Kozcağız’ın büyük hizmetler almaya devam edeceğini söyledi. Kozcağızlı Muhtarlarla da bir araya gelen Aldatmaz, “Mahallelerimize ve köylerimize hizmet taşıma noktasında çok büyük emekleri olan Muhtarlarımızı kutluyorum. Sürekli istişare halinde olacağımız Muhtarlarımızla halkımıza hizmet yolculuğumuzu çok daha kaliteli bir boyutta sürdüreceğiz.” Dedi.
Kozcağız Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağlayan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz iftar programı öncesinde Kozcağızlı vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleriyle Kozcağız’daki temaslarına başlayan Milletvekili Aldatmaz vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılandı.
Kozcağız belde merkezinde bir araya geldiği her kesimden vatandaşla birebir sohbetlerde bulunan Aldatmaz, Kozcağız halkının beklentileri, talepleri ve beldenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.
Kozcağız Belediyesi tarafından terminal binasındaki sosyal tesislerde düzenlenen iftar programı da geniş katılımla gerçekleşti. Kozcağızlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar programına AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı ve teşkilat mensupları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Aldatmaz burada yaptığı konuşmada Kozcağız halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken Kozcağız’ın yeni dönemde de dev yatırımlara sahne olmaya devam edeceğini söyledi.
"Türkiye Yüzyılı Kozcağız’ın yüzyılı olacak"
Aldatmaz konuşmasında, “Kozcağız Belediyemiz tarafından düzenlenen bu iftar programında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman olduğu gibi bugünde bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Yılmaz Tunç ile birlikte Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman bugüne kadar Kozcağız için çok büyük hizmetlerde bulundular. Sayısız hizmetin ardından Kozcağız’ımız doğalgaza kavuştu. Şimdi sıra bizlerde. Sayın Milletvekilimizden alacağımız hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşıyacağız. Bartınlı hemşehrilerimiz için, Kozcağızlı hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapmak adına durmadan, yorulmadan çalışacağımıza söz veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizleri iki milletvekili ile çok daha güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Kozcağızlı hemşehrilerimizin bizlere bu desteği vereceğine canı gönülden inanıyorum. Türkiye Yüzyılı Bartın’ın, Kozcağız’ın yüzyılı olacak. Bu yeni yüzyılda ilimizin dört bir yanı hizmetlerle, eserlerle, yatırımlarla donatılmaya devam edecek.” ifadelerinde bulundu.
Aldatmaz Kozcağızlı Muhtarlarla buluştu
İftar programının sonrasında Kozcağızlı Muhtarlarla buluşan Milletvekili Adayı Aldatmaz, hizmetlerinden dolayı tüm Muhtarlara teşekkür ederken yeni dönemde Muhtarlarla istişare ve iletişim halinde olacaklarını, mahalle ve köylerdeki sorunların çözümünde birlikte hareket edeceklerini kaydetti.
"Muhtarlarımızı kutluyorum"
Seçimle göreve gelen Muhtarların sorumluluk alanlarındaki hizmetleri başarıyla ifa edebilmek için gece-gündüz demeden ve büyük bir hizmet aşkıyla çalıştıklarını söyleyen Aldatmaz, “Köylerimize ve mahallelerimize kamu kaynaklarının aktarılmasının yanı sıra bölgelerindeki sorunların çözümü, ihtiyaçların ve taleplerin giderilmesi hususunda Muhtarlarımız büyük bir sorumluluk bilinci ile çalışmaktalar.  24 saat görevlerinin başında bulunan Muhtarlarımız, dеmоkrаsi zincirindeki en önemli mihenk taşları arasında yer alıyorlar. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedirler. Muhtarlarımızın vefakarlıklarını ve görevlerinin ne kadar önemli olduğunu Pandemi döneminde tüm Türkiye’de gördük. Kozcağızlı muhtarlarımız da yurdumuzun dört bir yanındaki Muhtarlarımız gibi Pandemi döneminde büyük vefa göstererek çalıştılar. Ben mahallelerimize, köylerimize hizmet taşıma noktasında çok büyük emekleri olan Muhtarlarımızı kutluyorum. Yeni dönemde mahalle ve köy muhtarlarımızla birlikte sürekli istişare halinde olacağız. Birlik ve beraberlik içinde hizmet yolculuğumuzu daha da kaliteli bir boyutta sürdüreceğiz.” Dedi.

Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek
Kozcağız büyük hizmetler almaya devam edecek

Bakmadan Geçme