Kozcağız'da Miraç Kandili bereketi

Kozcağız Belediyesi tarafından düzenlenen programda vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Kozcağız’da Yılmaz Tunç’un katılımı ile Miraç kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi. Tunç Başkan Karaman’a teşekkür ederken şöyle konuştu;
“Manevi ve milli günlerimizde bu tür etkinlerimiz Kozcağız’da her zaman yapılıyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kozcağız çok güzel bir beldemiz, duble yol çalışması başladı. Barajlarımızın biri bitti, diğeri de bire yıl içerisinde bitecek. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.
Kozcağız’da cadde düzenlemeleri, elektrik hatlarının yer altına alınması, alt yapı hizmetleri, atık su arıtma tesisi ile ilde bile olmayan hizmetleri Kozcağız almaya başladı ve bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor. Kozcağız İmam Hatip Ortaokulunda 400 öğrencimiz okuyor. Şimdi entegre ilçe hastanesini kazandırıyoruz.  Hastane için FETÖ’den devraldığımız binayı yenileyip 1 milyon TL ödenek ile beldemize kazandırıyoruz. Endüstri Meslek lisesimi programa aldık. Proje çalışmalarının ardından mesleki teknik eğitim lisesini kazandıracağız. Allah daha nice kandiller nasip eylesin inşallah”
BAŞKAN KARAMAN TEŞEKKÜR ETTİ
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada; “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Miraç Kandili programında Kozcağızlı hemşehrimize Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç ile birlikte kandil simidi ikram ederek, kandillerini kutladık. Programa iştirak eden, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun'a İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin'e, İl Yönetiminden katılım sağlayan yöneticilere,Belde Teşkilatıma, Kadın Kollarına, Muhtarlarımıza ve tüm Kozcağızlı hemşehrilerime teşekkür ederim. Rabbim niyetimizi kabul etsin inşallah” dedi.


 

Bakmadan Geçme