Merakla beklenen liste açıklandı

İşte Kura sonuçları...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bartın’a alınacak olan güvenlik görevlilerinin kura sonuçları açıklandı.  

Kurum temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı için başvuruları 14 Ekim ve 18 Ekim tarihleri aralığında almıştı.

6 Kasım’da gerçekleştirilen kura işleminin ardından sonuçlar 12 Kasım’da yayınlandı.

İşte Bartın’da kura sonucunda belirlenen 16 asil ve 16 yedek üye listesi

Asil liste

Yedek Liste

Asil adaylar ile Öncelikli başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerini 14-20 Kasım 2019 tarihleri arasında Temizlik Görevlisi meslek kolu için, Personel Genel Müdürlüğümüze, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, müracaat etmiş oldukları ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerimize 20.11.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.
(posta yolu ile yapılan başvurularda meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacak ve belirtilen tarihe kadar belgelerini ibraz etmeyenlerin başvuruları yapılmamış sayılacaktır.)
İSTENİLEN BELGELER
a) Beyan formu. (form için tıklayınız).
b) Diploma veya mezuniyet belgesi. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti) (Yurt dışında öğrenim görenler denklik belgelerini de ekleyeceklerdir.)
c) İşe göndermede öncelikli olduğuna dair belge.(Posta yoluyla başvurularda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)
d) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik sertifikası ile Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)
Not :
 1: Elden evrak teslimi yapacak adaylar için; belgelerin fotokopisi aslının ibraz edilmesi kaydıyla İlgili görevli tarafından tasdik edilerek ilgilisine aslı teslim edilecektir.
 2: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. kimlik numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.
Kura çekimi sonuçları ve belge istenilmesine dair adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.


 

Bakmadan Geçme