MHP'de Adaylar tanıtıldı

Akın,' Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmek'

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı 31 Mart seçimlerinde aday olan İl, İlçe, Belde Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyelerini düzenlemiş olduğu törende tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart seçimlerinde Bartın genelinde gösterdiği adaylar için aday tanıtım toplantısı düzenledi. İl Başkanlığı binasından Belediye Sosyal Tesisleri’ne yürüyerek gelen aday ve teşkilat üyeleri vatandaşlara karanfil dağıttılar. Yoğun katılımın olduğu törene Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkan Adayı Asım Soydan, Ulus Belediye Başkan Adayı Sevgi Ünal, Kuruaşile Belediye Başkan Adayı Sinan Özekin, Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman, Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkan Adayı Şeref Emiroğlu, Abdipaşa Belediye Başkan Adayı İsa Tuncer, MHP İl Genel Meclisi Adayları, Belediye Meclisi Adayları, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, parti yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Özçelik, “8 seçim bölgemizin hepsine talibiz”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik “31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı olarak 3 ilçe, 3 belde ve 1 il merkezi için adaylarımızı belirledik. Belirlemiş olduğumuz birbirinden çok değerli adaylarımız kendi çalışmalarıyla kendi bölgelerinde, hizmet aşkıyla yanan, hayal ve hedefleri olan Meclis Üyeleriyle beraber 31 Mart için çalışmalarını yapıyor. Biz de İl Başkanlığı olarak imkanlarımız doğrultusunda adaylarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. 31 Mart  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bartın’da tarih yazacağı bir gün olacaktır. 8 seçim bölgemizin hepsine talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘üretken belediyecilik’ anlayışını ve aynı zamanda Bartın’da MHP’li bir Belediye Başkanı olan Cemal Akın’ın 10 yıllık dolu dolu geçirmiş olduğu profesyonellik sürecindeki çalışmalarının bir benzerini diğer bölgelerimize de yansıtacağız. Biz sadece belediyelere değil köylerimize hizmet götüren İl Özel İdaresi’ndeki İl Genel Meclis Üyeleri’ne de talibiz. Artık oralarda da irade sahibi olmak istiyoruz. Bartın merkezindeki hizmet aşkını ve ruhunu köylerimize de taşımak istiyoruz”  dedi.

Akın,” Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmek”

Özçelik’in ardından konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise “  Öncelikle katılımınız için teşekkür ediyorum. Bildiğini gibi 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Bartın Belediye Başkan Adayıyım. Allah nasip etti 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Allah’ın izniyle yine inşallah milletimizin teveccühüne mazhar oluruz. Ama bunun yolu her şeyden önce çok çalışmaktan ve milletimize yapacaklarımızı iyi anlatmaktan geçiyor. Kim ne derse desin halk bizi iyi tanıyor. Ona göre değerlendirecektir. 10 yıl içinde ilimize birçok hizmette bulunduk. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımız ilimize çok uzun yıllar hizmet verecek çalışmalar oldu. 2 dönemde Bartın’ın su, hava kirliliği ve kanalizasyon sorununu çözdük. Biz bu hizmetleri Belediye Meclis Üyelerimiz, çalışanlarımız en önemlisi de Bartın’da yaşayan halkımızla birlikte yaptık. Onlarla kol kola girip koşturarak gerçekleştirdik. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmek. Halkımızın teveccüh göstermesi halinde önümüzdeki dönem için hazırlamış olduğumuz 50+1 proje ile ilimizin güzelliklerine güzellikler eklemeye devam edeceğiz.  31 Mart yerel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Adaylarını ve Belediye Başkan Adaylarını sahneye davet ederek tanıttı. Törenin ardından davetliler ile sohbet eden Başkan Cemal Akın fotoğraf çektirmek isteyen partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme