Motosikletli gruba ceza yağdı

Jandarma her yerde denetimde!

Bartın merkeze bağlı Çeştepe Köyü sınırları içerisinde bulunan Atılım Sanayi Sitesi Bölgesinde bir Motosiklet Derneği organizatörlüğünde Bartın, Ankara, Kayseri, İstanbul gibi İllerden gelen motosikletli grubun toplu halde etkinlik yapacağına dair ihbar alan jandarma ekipleri harekete geçti. Ekiplerin bölgede yaptıkları araştırmada motosikletli grubun toplu halde etkinlik yaptıkları ve sosyal mesafe kuralına riayet etmeyerek İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarına aykırı hareket ettikleri tespit edildi.
Jandarma ekiplerince, alandaki tüm kişilerin karantina ihlal edip etmediklerinin kontrolü için JABS üzerinden Covid-19 İzlem sorgulaması yapılırken herhangi bir karantina/izolasyon kuralı ihlali görülmedi.
Alanda bulunan toplam 24 şahıs hakkında maske takmamak ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 21.600 TL İdari para cezası uygulandı. Ayrıca organizasyonu tertip eden Dernekle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı İSDEM sistemine gerekli ihlal kayıtları girildi. Motosikletli grubun, daha sonra bölgeden uzaklaştırıldığı ve Jandarma ekiplerinin denetimlerini yoğunlaştırıldığı görüldü.

Motosikletli gruba ceza yağdı
Motosikletli gruba ceza yağdı

Bakmadan Geçme