Mugada'da neler oluyor

Cevabı haberimizde...

Bartın İl Özel İdaresi, sahil şeridinde hizmet veren işletmelerin fiyatları tatilcilerin görebileceği şekilde panolara asmalarını istedi. Güzelcehisar ve Mugada sahillerine modern ve temiz tuvalet kabinleri kazandıran Bartın İl Özel İdaresi, Mugada sahilinde 500 araçlık ücretsiz otopark, çadır kurma alanı ve şezlong hizmeti de vermeye başladı.
SAHİLLERDEKİ İŞLETMELER FİYAT PANOSU KOYACAK
Bartın İl Özel idaresi sahil şeridinde hizmet veren işletmelerin, tatilcilerin ve vatandaşların göreceği şekilde işletme önüne fiyat panosu koyacağını duyurdu.
Tatilcilerin sürpriz fiyatlarla karşılaşmaması adına yapılan uygulamaya yöamlik yapılan açaıklamadabundan böyle sahillerimizde faaliyet gösteren işletmelerimiz faaliyet alanları ile ilgili odaların belirlediği fiyatları tatilcilerimizin ve vatandaşlarımızın göreceği şekilde iş yerlerinin önüne fiyat panosu olarak koyacaklardır. Maksat sahillerdeki işletmelerimize zorluk çıkarmak olmayıp, Batı Karadeniz’in en uzun ve geniş sahillerine sahip, Ankara’nın en yakın denizi olma imkanına sahip filyos limanı ve Endüstri Bölgesi ile entegre şansı olan ilimizin turizmde iddialı olma ihtiyacıdır. İşletmelerimiz üç gün içinde fiyat panolarını iş yerlerinin önüne koyacaklardır.” denildi.

ÜCRETSİZ PARK, ÇADIR VE ŞEZLONG
İl Özel İdaresi tarafından Mugada Sahiline Ücretsiz Araç park Yeri, Çadır Kurma Alanı Ve Şezlong hizmeti
İl Özel İdaresi tarafından tatilcilerin sıkıntı çekmemeleri için yaklaşık 500 araçlık park alanı hizmete sunuldu. Bunun yanında 30 çadırın kurulabileceği kamp alanı ile şezlong ve güneşlik hizmeti de ücretsiz  olarak verilecek.
“ÜCRET ÖDEMEYİN”
İl Özel İdaresi,  vatandaşlardan, Mugada sahilinde kendilerinden otopark, çadır yeri ya da şezlong ve şemsiye için para isteyenlere itibar etmemelerini tüm bu hizmetlerin ücretsiz verildiğini açıkladılar.
Ayrıca Mugada Karavan Park alanında vatandaşların makul bir ücret karşılığında elektrik su gibi hizmetlerden faydalanabileceği belirtildi.


MODERN TUVALETLER HALKIN HİZMETİNDE
İl Özel İdaresi tarafından Güzelcehisar Sahilinden Sonra Mugada Sahiline de Modern Tuvalet hizmete girdi.
İçerisinde bay, bayan, engelli tuvaleti ve çocuk emzirme bölümlerinin bulunduğu modern tuvalet bir hafta önce Güzelcehisar sahilinde kullandırılmaya başlandıktan sonra Mugada sahilinde hizmete girdi.
Tuvaletler belirli bir süre ücretsiz olup, temizliği de il özel idaresi tarafından yapılacak. Temizlik konusunda tatilcilerimizin gereken hassasiyeti göstermeleri istendi.


 

Bakmadan Geçme