Murat Yıldırım Haftasonunu Yoğun Geçirdi

Murat Yıldırım, haftasonu Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve teşkilat üyeleri ile birlikte açılışlara ve toplantılara katıldı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, haftasonu Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve teşkilat üyeleri ile birlikte açılışlara ve toplantılara katıldı.
 

Gençlik kolları ile toplantı

AK Partinin en genç Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım ilk olarak Pazar sabahı Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Ayhan Tepe, Ayhan Dönmez, Orhan Ağdacı ve Fahrettin Özkaya birlikte gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. Kahvaltıda Gençlik Kolları Başkanı Ali Kıranoğlu da yer alırken, kahvaltılı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Yaşam park açılışı

Gençlik kolları üyeleriyle yapılan kahvaltılı toplantının sonrasında başta Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Gençlik kolları üyeleriyle birlikte Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım Kaynarca’da Bartın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yaşam Park’ın açılışına katıldı.
 

Anneler günü kutlaması

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım Yaşam Park açılışına katıldıktan sonra Amasra ilçesine geçti. Burada Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım pazaryerindeki emekçi kadınları ziyaret etti. Yıldırım pazarda satış yapan kadınların ellerine öperek Anneler Gününü kutladı. Anneler gününün kutlamasından dolayı Murat Yıldırım’a teşekkür eden kadınlar, başarılar diledi.

 

Vatandaşlarla sohbet

Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Ayhan Tepe, Ayhan Dönmez ve Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım akşam saatlerinde Kent merkezindeki Orduyeri mahallesindeki en yoğun kahvehaneye giderek, vatandaşlarla çay sohbeti yaptılar. Vatandaşlar ise Murat Yıldırım’a genç yaşta Ak Parti ve Bartın için büyük emek harcadığını takdirle izlediklerini belirterek, başarılar dilediler.


Bakmadan Geçme