OGM kura sonuçları belli oldu

Orman Genel Müdürlüğü Geçici İşçi Alımı kura sonuçları belli oldu

Orman Genel Müdürlüğünün Bartın'da geçici istihdam edilmek üzere Orman İşçisi pozisyonunda 45, Aşçı pozisyonunda 2 kişi olmak üzere toplam 47 geçici İşçi alımı için kura sonuçları belli oldu. Bartın'da istihdam edilecek geçici İşçi adaylarına ait Kura çekimi 07.05.2022 Cumartesi günü saat 09:00 da Noter huzurunda Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde yapıldı.  Asil, Yedek ve Öncelikli Listeler yayınlanmıştır.
Ek' te yer alan Diğer Orman İşçisi, Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar, İtfaiyeci meslek kodlarına başvuran Asil ve Öncelikli Adayların tamamının aşağıda belirtilen belgelerin teslimi ve kontrolü 12/05/2022- 20/05/2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınav günlerinde yapılacaktır.
Ayrıca Diğer Orman İşçisi ve İtfaiyeci meslek kodlarına başvuran adayların sınava gelirken yanlarında eşofman, şort ve spor ayakkabı bulundurması gerekmektedir.
Ek'te yer alan Aşçı ve İşletme Elektronik Bakımcısı meslek kodlarına başvuran Asil, Yedek ve Öncelikli adaylar, aşağıda belirtilen belgeleri 09/05/2022- 13/05/2022 tarihleri arasında elden Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi Bina No:25   67080 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü  Personel Şube Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler, belge tesliminde şartları taşımadığı anlaşılan adaylar, eksik belge veren ya da belge vermeyen adaylar ile verilen süre içerisinde müracaat etmeyenlerin başvuru tarihlerinden sonra yapacakları başvurular geçersiz sayılarak sınava çağrılmayacaktır. Bu adayların yerine noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre evrak teslimini yapan ve şartları tutan yedek adaylar sıralamaya göre çağrılacaktır.(Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır)

OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu
OGM kura sonuçları belli oldu

Bakmadan Geçme