Olay'dan Vural'a ziyaret

Bartın Olay Medya ve Gündem Haber ajansı Türk Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü dolayısıyla Bartın Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Bartın Olay Medya ve Gündem Haber ajansı ekibi İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’ı makamında ziyaret ederek polis bayramını kutladı.
BASININ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette basın mensupları, Emniyet Müdürü Ogün Vural nezdinde fedakârca görev yapan teşkilat mensuplarına başarı dileğinde bulundu. 
Emniyet Müdürü Ogün Vural, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek basın mensuplarına teşekkür etti ve daha huzurlu ve insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kentin oluşturulmasında basın kuruluşlarının desteğinin önemli olduğunu dile getirdi.
SÖZ DÖNDÜ DOLAŞTI BARTINSPOR’A GELDİ
Ziyarette şampiyonluğu son virajda kaybeden Bartınspor da konuşuldu.
Bartın halkının ve taraftarların büyük sevgisini kazanan Emniyet Müdürü Ogün Vural, fanatik bir Fenerbahçeli olmasına rağmen Bartınspor’un şampiyonluğu kaybetmesine taraftarlar kadar çok üzüldüğünü ifade etti.
Basın mensupları Emniyet Müdürü Ogün Vural’a Antepli Baklavacı Efendi tarafından özel olarak hazırlanan fıstıklı baklava ikramında bulundu.

Bakmadan Geçme