Olaylar, olaylar!

Aile içi şiddet, uyuşturucu, güveni kötüye kullanma...

KİRALIK ARACI TESLİM ETMEDİ
Bartın’da jandarmaya müracaat eden araç kiralama firması sahibi, süresi dolmasına rağmen aracı getirmeyen müşteriden şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, 15.11.2018 tarihinde saat 01.00 sıralarında Jandarmaya müracaat eden T.S. isimli şahıs, Düzce ilinde araç kiralama dükkânının olduğunu, 2018 yılı Haziran ayı içerisinde Bartın merkez Karahüseyinli köyünde ikamet eden H.G. isimli şahsa 34 plakalı aracı kiraya verdiğini ve kiralama süresinin dolmasına rağmen aracı teslim etmeyen müşteriden şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
AİLE İÇİ ŞİDDET
Bartın’da bir kadın ailevi nedenlerle tartıştığı kocasının kendisini darp ettiğini belirterek şikâyetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, 14.11.2018 günü saat 22.00 sıralarında İnkumu Jandarma Karakoluna müracaatta bulunan kadın, ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı eşi A.E isimli şahsın kendisini darp ettiğini, sonra cep telefonu ile arayarak tehdit ve hakaret içerilikli sözler sarf ettiğini beyan ederek şikâyette bulundu. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatılırken A.E isimli şahıs hakkında Ailenin korunması ve Kadına karşı şiddetin Önlenmesine dair kanun kapsamında 30 gün süre ile tedbir kararı uygulandığı öğrenildi.
UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU
Kaşbaşı Köyünde iki kişinin ikametlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kaşbaşı köyünde ikamet eden C.Ç ve C.Ç isimli şahısların uyuşturucu madde bulundurduğuna dair alınan duyum üzerine savcılıktan alınan arama kararına istinaden 15.11.2018 tarihinde saat 16.00 sıralarında şahısların ev ve eklentilerinde Jandarma ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada C.Ç isimli şahsın evinde 2,27 gr esrar maddesi, 3,20 gr kenevir tohumu, 1 adet sarma kağıdı, C.Ç isimli şahsın ikametinde ise 53,54 gr esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken şüpheli şahıslar ifadelerin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.


 

Bakmadan Geçme