Polis Haftasında Mevlid-i Şerif okundu

Emniyet Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 174. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Şadırvan Camii’nde öğle namazının ardından düzenlenen programda, görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için dualar edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve kasideler okundu. Programa kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan davetlilere lokum ikram edildi.

Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural, teşkilat mensupları ile birlikte Vali Sinan Güner’i ziyaret ederek çiçek takdim etti.

VALİ GÜNER POLİS HAFTASINI KUTLADI

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayımlayarak Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılını ve Polis Haftasını kutladı.

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayımlayarak Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılını ve Polis Haftasını kutladı.  Güner mesajında “ 174 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatı, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyarak, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece gündüz fedakârca görevlerini ifa etmektedirler. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunar, Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek tüm emniyet mensuplarımıza başarılar dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme