Projelerimize Cumhurbaşkanımızdan tam destek

Aldatmaz: Cumhurbaşkanımızın açık desteğiyle Bartın'ı lider bir il yapacağız...

Cumhurbaşkanımızın Tam Destek Verdiği Mega Projelerimizle Beraber  

GÜÇLÜ, VİZYON VE MİSYON SAHİBİ BELEDİYECİLİKLE BARTIN’A HİZMET EDECEĞİZ

 

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da desteklediği projelerle Bartın’ı geleceğe hazırlayacaklarını söylediği açıklamasında, “Bartın’ın geleceğini hep birlikte tasarlayacak ve hep birlikte inşa edeceğiz. Güçlü, vizyon ve misyon sahibi bir belediyecilikle beraber Cumhurbaşkanımızın da desteklediği Bartın’a değer katacak projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Kentimizi Türkiye’nin marka şehirlerinden birine dönüştüreceğiz” Dedi.  

Projelerimize Cumhurbaşkanımızdan tam destek  

AK Parti’nin belediyecilik anlayışında şehirlerin sadece bugünlerinin değil geleceklerinin de tasarlandığını söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bartın’ın güçlü yarınlarına dair sorumluluğu yüreğimizde taşıyoruz. Bugünden Bartın’ın yarınlarını imar ve inşa etmenin sorumluluğu ile yola koyulduk. Ve bu sorumlulukla yola koyulurken söylemlerle değil  Sn. Cumhurbaşkanımızın da tam destek verdiği projelerimizle halkımızın huzuruna çıktık. Sn. Cumhurbaşkanımızın projelerimize tam destek sözü heyecanımızı daha da arttırdı. ” Dedi.  

Halkımız bilinçli bir şekilde AK Parti diyecek  

Sorunlara çözüm getirme ve vizyon sahibi yönetim şekliyle şehirlere değer katma noktasında hiçbir partinin AK Parti ile yarışamayacağının altını çizen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Belediyecilik birilerinin nazarında rant kapısı olabilir, makam ve koltuk hevesi olabilir. Bizim nazarımızda ise şehrimize ve insanımıza aşktır, hizmettir. AK Parti iktidarı ile Türkiye’de yaşanan değişimden Bartın’da nasibini almalıdır. Bunun için iktidarla yerel yönetim uyumu son derece önemlidir. Halkımız bu bilinçle 31 Mart’ta tercihini AK Parti’den yana kullanacaktır. 31 Mart Bartın’da sadece değişimin başlangıcı olmakla kalmayıp aynı zamanda gelişimin de başlangıcı olacaktır. Kentimizde güçlü belediyeciliği başlatacak olan ateş şehrimizin geleceğini de aydınlatacaktır.” Şeklinde konuştu.  

Bugünden çok daha güçlü yarınlara  

Bartın’ın kimlik kazanmış bir şehir statüsüne dönüşmesini arzu ettiklerini de söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sadece bugünün Bartın’ına karşı sorumlu değiliz. Bartın’ın geleceğine karşıda omuzlarımızda sorumluluk taşıyoruz.  Göze ve gönüllere hitap edebilen bir şehirle birlikte kimlik kazanan bir şehir yaratmak istiyoruz. Gelecekte çocuklarımızın ve torunlarımızın yaşayacağı güçlü Bartın’ın temellerini bugünlerden atmak zorundayız. Halkımızın 31 Mart’ta vereceği destekle çocuklarımıza, torunlarımıza çok daha yaşanabilir, bugününden çok daha güçlü bir Bartın kazandıracağız.” Dedi.  

Cumhurbaşkanımızın açık desteğiyle Bartın’ı lider yapacağız  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde AK Belediyeciliğin Türkiye’de marka şehirler yarattığını da belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Belediyeciliğin temelinden gelen ve geçmişte çöpleri toplanamayan, suların tankerlerle taşındığı, insanların içecek su için saatlerce kuyruk beklediği İstanbul’u ayağa kaldırmış bir liderimiz var. Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bartın mitingi sonrasında bizlere Bartın’ın çok özel bir şehir olduğunu ifade etti. Bartın’a ayrı bir önem verdiğini de ifade ederek projelerimizin arkasında olduğunu söyledi. Dünya lideri sıfatına nail olmuş Sn. Cumhurbaşkanımızın verdiği bu açık destekle birlikte bizlerde Bartın’ı ayağa kaldırmaya, ekonomide, turizmde ve sosyal belediyecilikte lider yapmaya hazırız.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme