Rakip Sincan Belediyespor

Mağlubiyeti olmayan iki takımın kozlarını paylaşacağı maçta taraftarımıza büyük iş düşüyor...

Çankırı deplasmanından 1 puanla dönen Bartınspor, bu hafta sonu Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Sincan Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Kırmızı – siyahlılarda hedef 3 puan olarak belirlendi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta şampiyonluk hedefleyen Bartınspor, 6. hafta maçında Sincan Belediyespor'la mücadeleye çıkacak. Pazar günü Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karşılaşmanın hakemlerini de belirledi. Karşılaşmayı Tolga Akbaba yönetecek. Akbaba’nın yardımcılığını ise Cengiz Damar ve Doğancan Mercan yapacak. Fikret Hakan Abay dördüncü hakem olarak görev yapacağı karşılaşmanın gözlemcisi ise Bülent Abak oldu.
Taraftarlara çağrı
Taraftarlar önünde galibiyet hedefleyen kırmızı – siyahlılar, bütün Bartınspor sevdalıları için çağrıda bulundu. Futbolcu ve yöneticiler, taraftarların Pazar günü Bartın Atatürk Stadyumu’na gelerek takıma destek vermelerini istedi. Kırmızı – siyahlı futbolcular, Pazar günü 3 puan ile sahadan ayrılarak taraftarlarına güzel bir galibiyet sevinci yaşatacaklarına dair söz verdiler.


 

Bakmadan Geçme