Ruhi Muhtara dişli rakip geliyor

Bartın'da yerel seçimin yaklaşmasıyla birlikte adaylarda bir bir ortaya çıkıyor.

Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliklerinin dışında Muhtarlık seçimleri içinde sürpriz isimler ön plana çıkıyor. Bu isimlerden biri de Çaydüzü Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Hasan Camcı oldu.
Yaklaşık 18 yıldır medya sektöründe görev yapan ve Bartın’da sorunların çözümü için yaptığı haber ve paylaşımlarla dikkat çeken Bartın TV Genel Müdürü Hasan Camcı doğup büyüdüğü Çaydüzü Mahallesi için Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Evli ve iki çocuk babası olan Camcı’nın adaylık sloganı ise "İnsanlar iyi şeylere layıktır, biz bunun için çaba sarf ediyoruz" oldu.
Ortak akılla yöneteceğiz
Muhtar Adaylığını sosyal medyadan duyurmasının ardından yüzlerce tebrik ve destek mesajı alan Camcı, “2019 yerel seçimlerinde; gençliğimi, girişimciliğimi ve üretkenliğimi kullanıp daha iyiye ve daha ileriye yol alacak bir Çaydüzü Mahallesi için Muhtar Adayı oldum. Seçilmem halinde mahallemizi ortak akılla yöneteceğiz. Sorunlarımızın çözümü ve ihtiyaçlarımızın en hızlı şekilde giderilmesi için basın sektöründeki bilgi ve tecrübelerimizden de en güzel şekilde faydalanacağız. Siyasetçi ve bürokratlarla olan yakınlığımızı mahallemizin gelişimi için kullanacağız. İlerleyen süreçlerde açıklayacağımız projelerimizle mahallemizi hem daha yaşanabilir bir hale getirecek hem de mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına anında yanıt vereceğiz.” dedi.
Çaydüzü Mahallesi sakinleri kazanacak
Çaydüzü Mahallesi Muhtar Adayı Camcı kendisine gönderilen tebrik ve destek mesajları hakkında ise, “Adaylığımı açıklamamın akabinde tüm çevrelerden çok büyük destek gördüm. Bu durum beni muhtarlık yarışında onure ederken aynı zamanda motive etti. Herkese desteklerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemiz için adaylığını açıklayan diğer muhtar adaylarımıza da başarı dileklerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sonuç her ne olursa olsun Çaydüzü Mahallesi ve Çaydüzü Mahallesi sakinleri kazanacak.” dedi.
 

 

Bakmadan Geçme