Sağlığınızı dezenfektan ile koruyun

Koronavirüsün tüm dünyanın yanı sıra Türkiye'de de görülmesinin ardından hijyen önlemleri artırıldı.

Okullar, iş yerleri, restoranlar, evler ve araçlar kısaca tüm yaşam alanları için dezenfeksiyon taleplerinde yoğun artış yaşanıyor.

Bartın’da 13 yıldır ilaçlama sektöründe hizmet veren Suntek ilaçlama firma sahibi Sinan Kaplan, Corona virüs salgını sebebi ile yaşam alanlarında virüs dezenfeksiyonu için hizmet verdiklerini belirterek şunları açıkladı;

"Corona (COVID-19) Virüsü" dahil olmak üzere tüm virüs ve bakteriler için etkili, yayılmasını engelleyici ve öldürücü "Mikrobiyal Dezenfeksiyon" ve "Fumigasyon Uygulamaları" yapmaktayız. Potansiyel risk altında olan İşyerleri, Fabrikalar, Hastaneler, Okullar, Gıda İşletmeleri, Kamu Binaları ve apartmanlar dahil şüpheli herhangi bir durumda veya endişelerinizi gidermek için bölgede hizmet vermekteyiz. Virüs İlaçlama uygulamaları sadece "dezenfeksiyon uygulaması yapma yetki belgesine" ve "eğitimine" sahip ilaçlama firmaları tarafından yapılabilmektedir. Suntek İlaçlama firması bu uygulamaları yapmak için gerekli tüm sertifikasyona ve deneyimli, eğitimli uzman bir kadroya sahiptir.”

Başta çocuklarımız olmak üzere sağlığınızı ve sevdiklerinizi Riske Atmayın

Dezenfeksiyon sayesinde cansız ortamdaki mikroorganizmalar öldürüldüğünü belirten Kaplan, “Aynı zamanda mikrooorganizmaların ve virüslerin üremeleri de dezenfeksiyon uygulanarak engellenmiş olur. Bakteri, virüs ve mikrop gibi sorunlardan kurtulmak için yaşadığınız yerleri dezenfeksiyon uygulaması yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Tabi bunun yanında hijyene de son derece dikket etmek gerekiyor” dedi.

Suntek ilaçlama ve dezenfektan
Adres: Çatmaca mevki cumhuriyet mahallesi No: 24 ( Migros arası, Aras kargo yanı) Bartın
Suntek İlaçlama Dezenfeksiyon işlemini en iyi şekilde yaptırabilirsiniz.

?0532 621 00 74 -- ☎️0378 228 00 30

Bakmadan Geçme