Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alacak

Bartın'da dahil tüm illerde sözleşmeli personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Bartın dahil 81 ilden 27 bin sözleşmeli personel alınacak. Başvurular bugün başlarken, son başvuru tarihi ise 28 Şubat 2024 olarak belirlendi. TERCİHLER ÖSYM’DEN YAPILACAKTIR.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI MERKEZ VE TASRA TEŞKİLATI HIZMET BiRİMLERINDE İSTIHDAM EDİLMEK ÜZERE 27.000 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI :

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayili Devlet Memurlar Kanunun 4üncü maddesinin (B) fikrasi ve 663 sayili Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında 27.000 sözleşmeli personel Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile alınacaktır. 

BAŞVURU ŞEKLİ VE BAŞVURULARIN DEĞERLENDiRILMESi

Adaylar tercihlerini, 21 Subat 2024 - 28 Şubat’ 2024 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini

girerek yapabilecektir. ÖSYM'ye veya Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen veya elden

verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. E Ortaögretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapilabilecek sözleşmeli personel pozisyonlarının bulundugu KPSS-2024/5 Tercih Kilavuzu, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Tercih islemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2022 KPSS Lisans, ön lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2022-KPSS On Lisans ve ortaögretim düzeyindeki pozisyonlar için 2022-KPSS Ortaögretim sinav sonuçlar kullanilacaktir.

Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alacak

Bakmadan Geçme