Sağlık çalışanı vefat etti

Daha önce Bartın'da görev yapan ATT'den acı haber

Çankırı Eldivan 112 istasyonunda görevli 33 yaşındaki Paramedik Kerim Koca'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Koca'nın kronik rahatsızlığı olduğu ve hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
Koca, Çankırı’nın Eldivan ilçesi Küçük Hacıbey köyünde toprağa verildi.

KORONADAN VEFAT ETTİĞİ YALANLANDI 
Çankırı İl Sağlık Müdürünün yaptığı açıklama;
"Vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz Müdürlüğümüz, Eldivan İlçesi, 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan Paramedik Kerim KOCA' nın ölüm nedeninin bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında, Covid-19 hastalığı olarak yazıldığı görülmüştür. Merhumun sağlık kuruluşu kayıtlarında Covid-19 tanısı bulunmamakta olup ölüm nedeni bulaşıcı olmayan hastalık (doğal ölüm) olarak belirtilmiştir.
Mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin acısı içindeyken yayılan asılsız haberler nedeniyle açıklama gereği hasıl olmuştur.
Merhuma Allah' tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilerim. (Dr. Hüseyin SARIKAYA  - Çankırı İl Sağlık Müdürü)       
Bartın Türk Sağlık Sen Koca için taziye mesajı yayınladı
“Daha önce ilimizde görev yapmış olan Çankırı Eldivan ilçesi 112 ASHİ çalışanı ATT Kerim Koca, tedavi gördüğü Dışkapı Eğitim Araştırma hastanesinde vefat etmiştir.
Merhuma Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve sağlık teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz.”
Koca'nın ölüm sebebinin rapora, bulaşıcı olmayan hastalık (doğal Ölüm) olarak yazıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme