Sahte evrakla atama yapmışlar

Bartın Polisinden başarılı bir operasyon daha

İş vaadi ile dolandırıcılık yapana şebekeye operasyon yapıldı…
Bartın’da kendilerini bakanlık çalışanı olarak tanıtarak işe yerleştirme vaadiyle kandırdığı kişilerden para alan şebeke üyesi biri kadın 2 kişi yakalandı.
İŞ VAADİYLE VATANDAŞLARI DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ.
Edinilen bilgiye göre, Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ilimizde işsiz vatandaşlarımıza kendilerini önemli kamu kurum ve kuruluşlarda çalıştığını söylemek suretiyle sahte evrak ile atamalarını yaptıklarını söyleyen ve karşılığında para alarak vatandaşları dolandıran şebekeye operasyon yapıldı.
İşsiz vatandaşları, çeşitli bakanlıklara ataması yapılmış gibi sahte evrak düzenleyerek atandığı ili dahi gösteren evrak gönderen şebeke üyelerinin bu yolla nitelikli şekilde dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.
Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan operasyonda biri kadın olmak üzere N.E ve S.K isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler bu yolla binlerce lirayı hesaplarına aktardıkları belirlenirken soruşturma devam ediyor.  Bu şekilde dolandırılan vatandaşlarımızın Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüz ile irtibata geçmeleri önemle duyurulur.
İrtibat numarası0 378 2277279- 0 (378) 2270074 dahili 5525

 

Bakmadan Geçme