Seçimi kazanan Maden görevi devraldı

Muhasebeciler odasının yeni başkanı Tuncay Maden oldu.

Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında yapılan seçimler sonrasında devir teslimi töreni yapıldı. Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Genel Kurulunun ardından 15 Mayıs’ta oda seçimleri yapıldı. Aykut Oktay Ulu ve Tuncay Maden'in listelerinin yarıştığı seçimde Ulu 29 oy alırken, Tuncay Maden ise 64 oy alarak oda başkanlığına seçildi. BSMMMO’nun eski başkanı Mustafa Fındık başkanlık görevini resmen Tuncay Maden’e devretti. Oda binasında gerçekleşen devir teslimde, Başkalığa seçilen Maden oda üyeleri tarafından çiçek ile karşılandı. Fındık yaptığı açıklamada; 
" Odamızı arkadaşlarımıza rahatça teslim edeceğiz. Güzel işler yapacaklarına eminiz, kendilerine kefiliz, Kefil olmasak seçimde destek vermezdik. Tuncay Başkanımıza başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir 3 sene geçireceğiz. Her zaman arkadaşlarımızın yanındayız. Biz odanın üyesi olarak Başkanımızın vereceği görevleri yapmaya hazırız"
”Maden; “Açık ara seçimi kazandık”
Görevi devralan Maden konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Rabbim yapmış olduğumuz seçimleri hayırlara vesile eylesin. Yeni seçilmiş olan Yönetim Kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Odamızın Genel Kurulunda iki liste ile yarışa gittik. Benim Başkanlığa listem vardı, birde Aykut Beyin listesi vardı. 29 oya karşılık 64 oy alarak açık ara seçimi aldık çok şükür. Asıl işimiz bundan sonra başlayacak, yanımızda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bize oy vermiş, vermemiş bakmadan tüm üyelerimiz için çok güzel çalışmalar yapacağız.  Bundan sonra hiçbir ayrışmaya izin vermeden, camiamızda birlik beraberliği sağlamak için çalışacağız. Mesleki saygınlığımız son yıllarda çok azaldı, bunu geri kazanmanın mücadelesini vereceğiz. Haksız rekabeti önleyip etik kurallarına uyulmasını sağlayacağız. Mesleki yeterlilik ile ilgili bazı projelerimiz var bunları hayata geçireceğiz."

Seçimi kazanan Maden görevi devraldı
Seçimi kazanan Maden görevi devraldı
Seçimi kazanan Maden görevi devraldı
Seçimi kazanan Maden görevi devraldı

Bakmadan Geçme