Şehit babanın oğlu dünyaya geldi

Maden şehidi Selçuk Ayvaz'ın üçüncü çocuğu dünyaya geldi.

Şehidin İsmi oğluyla yaşayacak
Amasra'da maden faciasında hayatını kaybeden 41 işçiden biri olan Selçuk Ayvaz’ın eşi Elif Ayvaz üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Çocuğa "Sungur Selçuk" adı verildi. 
Eşinin patlamanın yaşandığı gün mesaiden çıktıktan sonra doğum iznine ayrılacağı ı belirten gözü yaşlı anne, eşinin doğacak çocuğuna "Sungur" ismini koymak istediğini, eşini kaybettikten sonra kendilerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise "Çocuğun ismini babasının ismi Selçuk koyun" demesi üzerine 'Sungur Selçuk' ismini verdiklerini söyledi. Çocuğumun babasıyla hiçbir hatırası yok, baba kokusu yok diyen gözü yaşlı anne, . Önceki çocuğumu ben doğum yaptıktan sonra ilk babasına vermişlerdi diyerek yürekleri dağladı. 
Müftünün eşi hastanede ziyaret etti: Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin’in eşi Ahsen Keskin, İl Müftü Yard. Hatice Hasçiçek ve İl Vaizi Feryal Çolak, Selçuk Ayvaz’ın eşini ve yeni doğan çocuğunu Bartın Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, bebek bohçası hediye ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Şehit babanın oğlu dünyaya geldi

Bakmadan Geçme