Tekme tokat kavga ettiler

Bartın'da kavga eden 5 kişiye ağır cezalar kesildi.

KASTEN YARALAMA, HAKARET, HÜKÜMET EMİRLERİNE AYKIRI DAVRANMAK
Ulus İlçesi Abdipaşa beldesine bağlı Buğurlar Köyünde ikamet eden R.G. isimli şahıs, 07.04.2020 tarihinde saat 11.00 sıralarında, husumetli olduğu komşusu H.Ç. ve H.Ç. isimli şahıslar ile aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
Kavgada sopa ve yumruk vurmak suretiyle birbirlerini darp eden şahıslar ayrıca tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf etti.
Birbirlerinden şikayetçi olan R.G., H.Ç. ve H.Ç. isimli şahısların sosyal mesafe kurallarına ve İl Hıfzıssıhha Umumi Meclis Kanunun 282'nci maddesine riayet etmedikleri gerekçesi ile her bir şahsa 3.150 TL toplamda 9.450 TL cezai işlem uygulandı.
PARK KAVGASININ FATURASI AĞIR OLDU
Bartın’ın Geriş Köyünde ikamet eden E.G. isimli şahıs, 08.04.2020 tarihinde saat 14.00 sıralarında T.Ö. isimli komşusunu kendisine ait arazisine minibüsünü park etmemesi konusunda uyardı. Bunun üzerine T.Ö isimli şahsın bu uyarıyı dinlemeyerek E.G. isimli şahsa saldırması sonucu kavga çıktı.
Birbirlerine hakaret ederek darp eden şahıslara İl Hıfzıssıhha Umumi Meclis Kanunun 282'nci maddesine riayet etmedikleri gerekçesi ile kişi başı 3.150 TL olmak üzere toplam 6.300 TL. cezai işlem uygulandı.

Bakmadan Geçme