TMVFL Batı Karadeniz Gurubunda İlk Yarı Sona Erdi

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu maçlarında ilk yarı hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi.

YAŞA VE YAŞAT KARABÜK
ÇANKIRI BELEDİYE GENÇLİKSPOR
 
TMVFL Batı Karadeniz Grubunun lideri Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar kendi evinde grupta beşinci sırada bulunan Çankırı Belediyesi Gençlikspor Veteranlar takımı ile karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 12.00'de Beşbinevler Sahasında oynanan maçta üstün olan taraf lider Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımıydı. Her iki yarıda attığı gollerle maçtan 4-1 üstün ayrıldı. Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımının gollerini Tuncay (2), Engin ve Fatih atarken Çankırı Belediye Gençlikspor takımının golünü ise Şenol attı. Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı bu galibiyetle grubu hem namağlup hem de hiç puan kaybetmeden ilk yarıyı lider bitirdi.
 
AKÇAKOCA GÖKSPOR VETERANLAR
BARTIN İL ÖZEL İDARE YOLSPOR
 
TMVFL Batı Karadeniz Grubunda üçüncü sırada bulunan Akçakoca Gökspor Veteranlar kendi evinde grupta ikinci sırada bulunan Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar takımı ile karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 15.00'te Akçakoca Şehir Stadında oynanan karşılaşma oldukça keyifli ve mücadeleci geçti. Bartın İl Özel İdare Yolspor ilk yarıyı Ertan'ın attığı golle 0-1 önde kapadı. İkinci yarıda iki takımında gol girişimleri golle sonuçlanmayınca maçı deplasman takımı 0-1 kazandı. Bartın İl Özel İdare Yolspor takımı aldığı galibiyetle 12 puana ulaşarak grubu ikinci sırada bitirdi. Akçakoca Gökspor ise bu mağlubiyetle 6 puanda kaldı.
 
KASTAMONU GÜN OTEL VETERANLAR
ŞEHİT UĞUR AKYER VETERANLAR
 
Cumartesi günü saat 13.30'da Gazi Stadyumunda oynanması gereken Kastamonu Gün Otel Veteranlar Şehit Uğur Akyer Veteranlar karşılaşması olumsuz hava şartlarından dolayı oynanamadı. Kastamonu Gün Otel Veteranlar & Şehit Uğur Akyer Veteranlar karşılaşması 30 Aralık Cumartesi günü Kastamonu'da oynanacak.
 
Olumsuz hava şartlarından dolayı oynanamayan bir maç dışında TMVFL Batı Karadeniz Grubunda ilk yarı tamamlandı. İkinci yarı Şubat ayında başlayacak.

Bakmadan Geçme