Toki Dallıca Konutları Yükseliyor

Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın Merkez Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet 16 Derslikli İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.
Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada; “30 Temmuz 2019 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapım ihalesi gerçekleştirilen Dallıca Konutları Projesi kapsamında Tünel Kalıp Sistemiyle 424 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle; 1'er Adet Cami, Ticaret Merkezi ve İlkokul İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapımı yer tesliminden itibaren 2 yılda tamamlanacak. Konutların 300 Adeti 2+1, 124 Adeti 3+1 planında inşa edilecek. Bartın’ın mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri ve söve gibi özellikler modernize edilerek uygulanacak.”Dedi.
“Yöresel ve yatay mimari tarzda inşa edilecek projeyle mahalle kurgusu oluşturulacak.”
Milletvekili Tunç, “Bartın, yerleşim alanıyla, okulu, dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine kavuşacak. Bartın Irmağı üzerinde TOKİ Köprüsünün yapımı ile birlikte bölgeye ulaşımı da kolaylaştırdık. Şantiyede çalışan tüm teknik personele ve işçilerimize kolaylıklar diliyorum.” açıklamalarında bulundu.

Toki Dallıca Konutları Yükseliyor
Toki Dallıca Konutları Yükseliyor

Bakmadan Geçme