Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm

Çalışmalar başladı, mağduriyet gideriliyor

BELEDİYE’DEN YENİ TOKİ KONUTLARININ KANALİZASYON SORUNUNA ÇÖZÜM: Bartın Belediyesi, Dallıca bölgesinde bulunan yeni TOKİ konutlarının kanalizasyon sorununun çözümü ile ilgili ilk adımı attı. Toplamda 3600 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının startı verildi. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Meclis Üyesi Adayları ve ilgili daire müdürleriyle birlikte bölgeye giden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmaların detaylarıyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte TOKİ hak sahiplerinin mağduriyetinin giderileceğini belirten Başkan Fırıncıoğlu, sorunun çözülmesinde emekleri olan herkese teşekkür etti. 

“3.600 Metrelik Kanalizasyon Hattı Çalışması Başladı”

Başkan Fırıncıoğlu; “Dallıca bölgesinde bulunan yeni TOKİ konutlarının kanalizasyon sorununun çözümü ile ilgili Belediye olarak ilk adımı atıyoruz. TOKİ yapılacak olan işle ilgili kaynağın bugün ilk taksidini Belediyemize gönderir göndermez toplamda 3.600 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının startını verdik. Bölge insanımıza verdiğimiz sözü tuttuk. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte yeni konutların kanalizasyonu Bartın Atık Su Arıtma Tesisi’ne bağlanarak, hak sahiplerinin mağduriyeti giderilmiş olacak. Sorunun çözülmesinde ki emeklerinden dolayı Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut’a ve ilgili tüm birimlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Uyumlu Çalışabilmek Önemli”

Kurumlar arası uyumlu çalışmanın önemine değinen AK Parti Bartın Millet Vekili Yusuf Ziya Aldatmaz; “Bartın Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile gerçekleştirmiş olduğumuz uyumlu çalışma sonucu sorunu çözüme kavuşturuyoruz. TOKİ hak sahiplerinin bir an önce evlerine kavuşmaları ve sıcak yuvalarında oturabilmeleri için bu sorunun çözülmesi büyük önem taşıyor. Buraya TOKİ Başkanlığı paket arıtma yapmak istiyordu. Çevre köylerdeki vatandaşlarımızın paket arıtmayı istememesi nedeniyle Belediyemiz bu kanalizasyon hattının Bartın Atık Su Arıtma Tesisi’ne bağlanmasıyla ilgili proje ortaya koydu. Bu projeyi TOKİ Başkanımıza anlattık. Sağ olsunlar proje için gerekli olan kaynağın Belediyemize aktarılmasını uygun gördüler. Bugün de bu kaynağın ilk taksidini göndererek projenin başlamasını sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalar tamamlandığında bu konutların kanalizasyon sorunları çözüme kavuşmuş olacak. En kısa zamanda insanlarımızın sıcak yuvalarında oturabilmeleri için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sorunun çözülmesindeki emeklerin dolayı Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ve TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut’a teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm
Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm
Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm
Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm
Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm
Toki konutlarının kanalizasyon sorununa çözüm

Bakmadan Geçme