Trump 11 doğurdu, şok oldular

Annesinin sütü yetmedi, 11 yavruyu biberonla çocuk gibi besliyor

Bartın’da Trump isimli kangal cinsi köpeğin sezaryenle 11 yavrusu dünyaya geldi.
ŞOK OLDUK
Gürgenpınarı Köyünde yaşayan Gülhan Yıldırım, Trump adında kangal cinsi köpeğinin 11 yavrusunu evinde biberonla besliyor.
Yıldırım Bartın Olay’a yaptığı açıklamada, 11 yavrunun kendileri için büyük sürpriz olduğunu belirterek şunları söyledi;
“Trump isimli kangal köpeğimizi 1,5 yaşında sahiplendim. İkinci doğumu ama çok zor oldu. Veterinere götürdüm, sağ olsun Tolga Kandıralı çok yardımcı oldu. 11 yavrusu dünyaya geldi. Annesinin sütü yetmediği için biberonla beslemeye çalışıyoruz. Annesinin 8 memesi var, bu kadar yavru beklemiyorduk ve şok olduk. Bizim için büyük sürpriz oldu.”
KANDIRALI, NADİR GÖRÜLEN BİR DURUM
Bu şekilde çoklu doğumun nadir görüldüğünü belirten veteriner Tolga Kandıralı, "Köpek bize geldiğinde yoğun sancıları vardı. Onu hemen doğum için hazırladık ve sezaryenle yavruları aldık. Çok başarılı geçti. Yavruların da annesinin de sağlık durumları iyi. Dördü dişi, 7 erkek olmak üzere 11 yavru dünyaya geldi. Normalde köpekler için 10 yavru ve üzeri çok sık yaşanan bir durum değil. Hepsi emmeye kalkınca meme yetmiyor. Bu yüzden biberonla besleniyor” dedi.

 

Bakmadan Geçme