Tüm iş yerlerinin dikkatine!

Tüm Türkiye'de Eş Zamanlı Denetim Yapılacak

Oda başkanları iş yerlerini uyardı, önlemlerinizi alın!
Tüm Türkiye’de eş zamanlı denetimler yapılacak.
İçişleri Bakanlığı tarafından Korona virüs tedbirleri kapsamında uyulması gereken kurallar ve alınması gereken önlemlere ilişkin 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü tüm Türkiye'de eş zamanlı denetimler yapılacağı açıklandı.
Denetimlerin Umuma açık Kahvehane, Kıraathane, Çay Ocağı, İnternet Salonu, Kafe, Lokanta/Restaurant  gibi iş yerleri ile günübirlik Hamam, Sauna, Kaplıca ve Kapalı Yüzme Havuzlarına, Avm’lere, Spor Merkezleri/Tesislerine, Sahil ve Plajlara, Park ve Piknik Alanlarına, Konaklama Tesislerine yönelik olacağı belirtildi. 
Bartın’da oda başkanları Ayhan Tepe, Barış Özkan  ve Yılmaz Akdeniz, "Esnaf ve Sanatkârlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına alınan önlem ve tedbirlere riayet etmelerini önemle rica ederiz” diyerek uyarıda bulundular.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetlenecek.
İşyerlerine asılması zorunlu olan afişleri olmayan işyerlerinin bağlı bulundukları odadan temin ederek cezai işleme maruz kalmamaları için eksiklerini gidermeleri istendi.

Bakmadan Geçme