Tunç:10 yıldır Bartın'da belediyecilik yok

Bütün sorunlar 10 yıldır orta yerde duruyor. Bartın'a yazık değil mi?

TUNÇ ve ALDATMAZ BARTIN MERKEZDE DESTEK ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ.

“BARTIN MERKEZDE BÜTÜN SORUNLAR 10 YILDIR ORTA YERDE DURUYOR”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ve beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte Bartın il merkezinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu, Bartın’da tecrübe ve bilgi paylaşımından tasarruf ve şeffaflığa kadar pek çok faydasını görebileceği belediyecilik anlayışı ile Bartın’ı tanıştırmak için destek istediler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamındaki Bartın Kent Merkezi başta olmak üzere, ilçe, belde ve Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Teşkilat toplantıları, halk ziyaretleri, kurum ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine teşkilat mensupları ile aralıksız devam eden Milletvekili Tunç son olarak  Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Bartın Kent Merkezinde ziyaretlerde bulunarak, “Bartın Belediye Başkan Adayımız Yusuf Ziya Aladatmaz’a 31 Mart’ta Bartın halkımız yetki verirse projelerinin tam destekçisi olduklarını, “yeter ki halkımız yetki versin yapılamayacak hiç bir proje yok, hepsi hayata geçirilebilecek Bartın’ı geleceğe taşıyacak, projeler olduğunu ifade etti.

Aldatmaz: “31 Mart, Bartın için bir değişimin başlangıcı olacak”

Halktan her gittiği yerde büyük teveccüh gören AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda“31 Mart seçimleri hepimizin için büyük bir fırsat. Bu tarihi fırsat Bartın için bir değişimin başlangıcı olacak inşallah. Burası bizim evimiz ve biz birlikte başaracağız. Bartın’ımızın bir 5 yıl daha kaybetmeye hakkı yok. Birçok insanımız bunun için bize destek vermekte. Bizde bunun için terimizin son damlasına kadar çalışacağız. Bu süreçte gayretle çalışacağımıza sizlere söz veriyorum.”Dedi

Bartın'ın yazık değil mi?

Milletvekili Tunç; “Bartın’da iktidar ve milletvekili ile uyumlu Cumhurbaşkanımızın desteğini alan bir adayımız olan Yusuf Ziya Aldatmaz ile Bartın'ın özlediği belediyecilik hizmetlerini getirmek için 31 Mart’ta halkımızdan yetki istiyoruz. Bartın'da 10 yıllık bir kayıp var. 10 yıldır Bartın'da belediyecilik yok, trafik sorunu var, imar problemi var, temizlik sorunu var, çöp sorunu var, su problemi var, belediyeciliğin bütün sorunları var, çözülen bir problem yok. Bütün sorunlar 10 yıldır orta yerde duruyor. Bartın'a yazık değil mi? Batı Karadeniz'in İncisi Bartın'ın AK Belediyecilik’e gerçekten çok ihtiyacı var.”Dedi.

Tunç, “Bartın değişim istiyor”

Milletvekili Tunç; “Bartın'da mevcut belediye başkanın 10 yıldır yaptıkları yapamadıkları ortada. Bartın'da belediyecilik hizmetlerini tam olarak alamadı. Bartın’a yazık oluyor. Sorunlar çözüm bekliyor. Bartın halkımızla yaptığımız temaslarda değişimin gerekli olduklarını anlatıyorlar. Batı Karadeniz'in İncisi Bartın'ın AK Belediyecilik’e gerçekten çok ihtiyacı var. Tabii bu seçimde siyasi düşüncemiz ne olursa olsun ortak paydamız Bartın olmalı. Bartın’da iktidar ve milletvekili ile uyumlu Cumhurbaşkanımızın desteğini alan bir adayımız olan Yusuf Ziya Aldatmaz ile Bartın'ın özlediği belediyecilik hizmetlerini getirmek için 31 Mart’ta haklımızdan yetki istiyoruz”Dedi

Bakmadan Geçme