Turnuvanın şampiyonu Kozcağız Sanayi

Bartın Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası sona erdi.

Bartın’da düzenlenen 2018 Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvasında, rakiplerini tek tek yenen Kozcağız Sanayi Camisi Kupayı Kazandı.
Kozcağız Sanayi camisi imamı Necmi Altunbaş, başarılarından dolayı talabelerini tebrik ederek yaz tatilinde hem manevi hem de spor alanında gençleri yetiştirmeye gayret ettiklerini söyledi.
KARAMAN GENÇLERİ KUTLAYIP HEDİYE VERDİ
Futbol Turnuvasında şampiyon olan Kozcağız Sanayi Camisi talebeleri Belediye başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret etti.
Kupayı Kozcağız’a kazandıran Sanayi camisi öğrencilerini ilk tebrik eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman oldu.
Karaman yaptığı açıklamada, “Kozcağız sanayi camisi imamı Necmi Altunbaş ve talebelerini bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bizleri bu sevinci yaşatan gençlerimizi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Böyle bir sevinci bizlere yaşatan Sanayi Cami İmamına, yönetimine ve öğrencilerimize şahsım ve Kozcağız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvada 6 maç oynayan Kozcağız Sanayi camisi takımı, Yeni camiyi 2-0, Yunus Emre camiyi 1-0, Merkez Miraç Camiyi 9-0, Yarı finalde  İnkum Camiyi  penaltılarda 5-3 ve finalde merkez Yunus Emre Camiyi 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Bakmadan Geçme