Tuvalette mahsur kaldı!

Sonunda vatandaş kesintilerden bezdi. Bartın'da bugün yaşanan olay vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Bartın’da üst üste yaşanan elektrik ve su kesintileri vatandaşı canından bezdirmeye devam ediyor.
Evinin tuvaletinde elektrik ve su kesintisi nedeniyle mahsur kalan vatandaş, belediye ve elektrik kurumu yetkililerinden yardım bekliyor.
Bartın Belediyesi ve Enerjisa Elektrik Kurumu tarafından aynı anda kesinti yapılması vatandaşı mağdur etti.
OLAY'A ŞOK TELEFON

Saat 11.00’da haber merkezimizi arayan bir vatandaş isyanını şu sözlerle dile getirdi:
“Bugün 10.45 gibi her insanın ihtiyacı olan tuvalet ihtiyacımı gidermek için uykudan uyandım. Uyku sersemliği ile tuvalete girdim. Işık yanmadı neyse dedim oturdum. Aradan geçen 4-5 dakikanın ardından kişisel temizliğimi yaparak sifonu çekip kalmak istedim. Taharet musluğunu çevirdim, ne göreyim. Su da yok! Yahu belediyenin tavsiyesi üzere evimize su deposu aldık. Eski günleri yaşamayalım, kesilirse depodan kullanalım dedik. Elektrik de olmayınca depodan su pompalanmıyor. Şimdi de jeneratör mü almamız gerekiyor? Şuan 20 dakikadır tuvalette çaresiz ne yapacağımı bilemiyorum. Belediye ve elektrik kurumundan birilerinin gelip beni tuvaletten kurtarmasını bekliyorum. Artık söylenecek söz kalmadı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Başkent Edaş Elektrik'in başlattığı tesis yenileme çalışması nedeniyle Pazartesi’den beri elektriksiz kalan vatandaşlar kesintilerin akşam saatlerine sarkması üzerine cinnet geçirme noktasına geldi.Kesintilerin yarın da devam edeceği öğrenildi.


 
 

Bakmadan Geçme