TYÇP işçilerinin çalışma süreleri uzatıldı

2017 yılı, İŞKUR toplum yararına çalışma projesi kapsamındaki işçilerin çalışma sürelerinin uzatılacağı açıklandı.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ BARTIN’DA İŞKUR TYÇP İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA SÜRESİNİN UZATILACAĞINI AÇIKLADI
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2017 yılı İşkur Toplum yararına çalışma projesi kapsamında işe başlatılan 550 kişinin 6 aylık çalışma süresinin sonuna gelindiğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İşkur yetkilileri ile yaptığı görüşme neticesinde Belediyelerin projelerinde çalışan işçilerin çalışma süresinin 3 ay daha uzatılacağını söyledi.

Milli Eğitim’e 119 yeni istihdam

Milletvekili Tunç, ayrıca okulların temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere toplum yararına çalışma projesi kapsamında 119 kişinin daha istihdam edileceğini belirten Milletvekili Tunç, çalışanların kur’a ile belirleneceğini söyledi. Tunç, böylelikle okullarımızdaki temizlik hizmetlerinin aksamamasının sağlanacağını belirtti.

Tüm belediyelere 3 ay uzatma

Milletvekili Tunç, Bartın Belediyesi, Ulus, Amasra ve Kurucaşile ilçe belediyeleri ile Kozcağız, Abdipaşa, Hasankadı ve Kumluca belde belediyelerinde İşkur TYÇP kapsamında çalışan işçilerin görev sürelerinin 3 ay süre ile uzatılacağını belirterek, Bartın İl Özel İdaresi’nin TYÇP kapsamında çalışan işçilerin de çalışma sürelerinin 1 ay süre daha uzatılacağını söyledi.

Bakmadan Geçme