Vatandaş şehre değer katacak projeler bekliyor

Halkımızın rızası ve imzası olacak, Bartın değişime ve gelişime hazır...

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın halkının 31 Mart tarihinde şahsına ve ekibine görev vereceğine sonsuz inanç duyduğunu belirterek, “AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla birlikte hayata geçireceğimiz mega projeler şehrimize değer katacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak, projelerimiz Bartın’a değer katarken kazanan da Bartın olacak.” Dedi.
 
Bartın değişime ve gelişime hazır
 
31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerin Bartın’ın geleceği için çok kritik bir seçim olduğunu ifade eden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “31 Mart Bartın için bir kader seçimi olacak. Yıllarca çözülemeyen sorunlar AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla bir bir çözülecek. Bartın halkının muzdarip olduğu sorunlar ortada. Ve bu sorunların yıllardır çözülemediği de ortada. Biz AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla mazeret değil çözüm üretmek için geliyoruz. Hayata geçireceğimiz mega projelerle kazananın Bartın olması için geliyoruz. Bizim göreve hazır olduğumuz gibi Bartın halkı da değişime ve gelişime hazır.” Dedi.
 
Halkımızın rızası ve imzası olacak
 
Gönül belediyeciliği anlayışını Bartın’a kazandıracak olmanın heyecanını taşıdıklarını kaydeden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Hizmet işi gönül işidir. Tevazu, samimiyet ve gayret ile Bartın’da gönül belediyeciliğini halkımızın desteğiyle biz başlatacağız. Karar mekanizmasında, ‘Söz milletindir’ diyecek ve şehrimizle ilgili önemli kararları halkımıza danışarak alacağız. Halkımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve hatta farklı siyasi kanatların görüşlerine de saygı duyacağız. Çünkü burası bizim evimiz. Biz bu evde hep birlikte yaşıyoruz ve yaşayacağız. Son dönemlerde halka danışmak bir yana halkın sesine dahi kulak verilmeden alınan kararların neticeleri ortada. Bizim alacağımız her bir kararda halkımızın rızası ve imzası olacak.” Diye konuştu.
 
Vatandaşımız şehre değer katacak projeler bekliyor
 
Bartın halkının şehre değer katacak projeler beklediğini söyleyerek açıklamasına devam eden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Günümüzde Belediyecilik anlayışı değişime uğramıştır. Belediyecilik park bahçe yapmaktan çok daha öte şehre değer katan projelere imza atabilme kabiliyetine dönüştü. Halkımızın da artık yönetim şeklinden beklentisi değişti. Vatandaşlarımız şehrin yönetiminden şehre değer katacak projeler bekliyor. İşte bunun için Bartın’a AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışını kazandırmamız gerekiyor. Bugün gelişen ve marka değeri kazanan şehirlere baktığınızda belediyelerin ürettiği ve yine belediyelerin hayata geçirdiği projelerle başarının yakalandığını görebilirsiniz. Biz de Bartın’a değer katacak projelerimizle hizmete talibiz. Bartın’da değişimi ve gelişimi başlatmak en büyük arzumuz. Halkımızda biliyor ki bu seçimde kaybeden olmayacak. Güçlü belediyecilik anlayışıyla kazanan Bartın olacak.” Dedi.
 
Kentimizin hedefleri olacak
 
Güçlü ve gönül belediyeciliği anlayışının dışında ileri belediyecilik kavramını da benimseyerek yola çıktıklarının altını çizen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Bartın halkının güçlü destekleriyle göreve geldiğimizde kentimiz hedefleri olan bir kente dönüşecek. Halkımızla birlikte yön vereceğimiz hedefler kentimizi daha aydınlık ve daha güçlü yarınlara taşıyacak. Kısa, orta ve uzun vade olmak üzere üç ana kademede ele alacağımız kent hedefleriyle adımlarımızı günün şartlarına göre değil gelecekte kenti bekleyen şartlara göre atacağız. Böylece şehrin karşısına çıkabilecek sorunlar kısa sürede köklü çözümlere kavuşacak. Aynı zamanda ortaya konan kent hedefleri Bartın’ımızın bir mega kent olmasının önünü açacak. Ekonomisiyle, turizmiyle değişen ve gelişen Bartın prestij kazanacak.  Kentimiz sadece bölgenin değil Türkiye’nin yıldızına dönüşecek.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme