Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı sona erdi

Çaycuma'da ilki gerçekleştirilen Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı yoğun katılımla sona ererken firmalar için oldukça verimli geçti.

Çaycuma’da 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 1.inci Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı bölge firmalarının ürünlerini tanıtmalarına olanak sağlarken yeni müşteriler kazanmalarına vesile oldu. Fuara katılan firmalar, ilk kez düzenlenmesine rağmen beklentilerinin üstünde bir taleple karşılaştıklarını belirtirken emeği geçenlere teşekkür ettiler.
ERDOĞAN: “ÇOK BAŞARILI BİR FUAR OLDU, GELECEK YIL DAHA GÜZEL OLACAK”
Yapı fuarını değerlendiren Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erdoğan, şunları söyledi:
“Çok başarılı geçen bir tarım fuarının ardından nasıl olur acaba soruları ile düzenlediğimiz yapı dekorasyon ve mobilya fuarına katılan firmalar gelecek yıl için şimdiden yerlerini ayırttılar. Katılamayan firmalarında ciddi manada talepleri var. Karabük, Bartın ve Zonguldak’ın orta noktası olan Çaycuma’ya önümüzdeki yıl bir fuar alanı yapılacak. Biz de bu fuar alanında bölgeye hizmet vereceğiz. Yapı fuarını gelecek yıl 10 bin metrekare kapalı alanda yapacağız. Bizim bakış açımız ve vizyonumuzda fuarın başarılı olması kar etmesinden daha önemli. Bu bölgede uzun yıllar fuar geleceği görüyoruz. Çok başarılı bir fuar oldu ve bundan sonra da böyle olacağı kanaatindeyiz. Firmalar teşekkür ettiler ve katılamayan firmaları önümüzdeki yıl aramızda görmekten şeref duyacağız. Tarım fuarında 85 bini gördük, yapı fuarında 60 bin kişi ile toplam iki fuarda yaklaşık 150 bin kişiye ulaştık”
FİRMALARIN MEMNUNİYETİ BİZİ MOTİVE ETTİ
Expolink Fuarcılık proje sorumlusu Gülşah Çakal, ilki düzenlenen yapı fuarının hem kendileri hem de firmalar için iyibir tecrübe oluğunu belirterek şunları söyledi;
“Yoğun bir çalışmanın ardından çektiğimiz yorgunluğa değdiğini düşünüyoruz. İlk olmasına rağmen güzel bir organizasyon oldu. Firmaların beklentilerinin üstünde bir fuar oldu. Biz en çok mutlu eden de bu insanların mutlu olması ve bunu özellikle dile getiriyor olmaları bize motivasyon kaynağı oluyor. Seneye çok daha iyi ve farklı bir organizasyon olacak. Firmalar ve bizim için güzel bir tecrübe oldu”
FİRMALAR OLDUKÇA MEMNUN
Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya fuarına katılım sağlayan firma temsilcileri gösterilen ilgi ve yoğun katılım nedeniyle fuarın çok başarılı geçtiğini belittiler.
Fuara katılan firma temsilcileri, beklentilerinin üstünde bir katılım ile başarılı fuar geçirdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme