Yaşadıkları lüks hayat hırsızları ele verdi

Uygulama yapan polisin dikkatinden kaçmadı, yakalandılar

Bartın’da yapılan Huzur uygulamalarında denetimli serbestlik hükümlerinden faydalanarak polis merkezinde imza yükümlülüğü bulunan kişilerin eğlence mekânlarındaki para harcama biçimleri ile kılık ve kıyafetlerinden şüphelenildi.
 
Şüphelileri takibe alan ekipler, söz konusu kişileri bir evden hırsızlık yaptıkları sırada çaldıkları eşyalarla suçüstü yakaladı.
Evden hırsızlık olayında 09.03 2018 günü Gölbucağı Mahallesi'nde ibir evde hırsızlık yapan şüpheli S.A. kovalama sonucu Kemer köprü mahallesi Eski Konak Caddesi de bulunan otopark içerisinde çaldığı eşyalarla birlikte yakalandı. Yakalanan bir diğer şüpheli O.C.'nin evinde yapılan aramada hırsızlık sırasında kullandığı eldivenler ve çalınan eşyalar ele geçirildi.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çalıntı olduğu değerlendirilen ziynet eşyaları ve nakit paraların yanı sıra tüfek, eldiven, kuru sıkı tabanca, esrar maddesi, çok sayıda takım elbise, tespih, güneş gözlüğü, çin parası, cep telefonları ve ayakkabı ele geçirildi. 
 
Konuyla ilgili 33 adet hırsızlık olayında 1 milyon 270 bin lira değerinde değerli eşya çalan 17 şüpheli şahıs yakalandı ve 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hırsızların çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcularda satmaya çalışmaları güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

 

Bakmadan Geçme