Yazlar AŞ Fuarda bölgemizi temsil edecek

Yeni teknolojiyi tanıtacak

Bilginler Yazlar A.Ş., İstanbul TÜYAP'ta 26−29 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 45. Yapı, İnşaat Malzemeleri Ve Teknolojileri Fuarında bölgemizi temsil edecek. 
Yazlar A.Ş. Bilginler Hazır Beton firması, Çatı kaplamaları, beton kiremit, Pomstra, Strafor çeşitleri,  enjeksiyon ürünleri ve yapı kimyasalları gurubu ile fuarda yerini alacak. Geçen yıl 35 m2 alanda tanıtım yapan Yazlar, bu yıl 75 m2 alanda 7. Salon 7212 nolu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda Batı Karadeniz bölgesinden katılan tek firma olarak bölgemizi temsil edecek.
Yazlar A Ş. Genel müdürü Seyhun Üstündağ, yaptığı açıklamada "şu an kurulum aşamasında olan full otomatik günlük kapasitesi tamamen robota dayalı bir sistem ile Batı Karadeniz’de tek olan yapı kimyasalları üretim tesislerini de tanıtacağız. Yazlar AŞ Bilginler ailesi olarak herkesi standımıza bekliyoruz" dedi. 
Turkeybuild İstanbul, bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini de taşıyor. Fuar, hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan oldukça hedefli bir kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan da alıcıları cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

Yazlar AŞ Fuarda bölgemizi temsil edecek
Yazlar AŞ Fuarda bölgemizi temsil edecek
Yazlar AŞ Fuarda bölgemizi temsil edecek
Yazlar AŞ Fuarda bölgemizi temsil edecek

Bakmadan Geçme