Yerel yönetim ve iktidar uyumu önemli

Güçlü Bartın'ın temelleri yerel ve iktidar uyumuyla atılacak. Kazanan halk olacak, kazanan Bartın olacak...

ALDATMAZ: “BARTIN GERÇEK VE GÜÇLÜ HİZMETİ AK PARTİ İLE GÖRECEK”

ALDATMAZ: “VAKİT, BARTIN İÇİN HİZMET VAKTİ”

ALDATMAZ: “GÜÇLÜ BARTIN’IN TEMELLERİ YEREL VE İKTİDAR UYUMUYLA ATILACAK”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bartın’a değer katacak projelerimizle Bartın halkının değişim, gelişim ve güçlü belediyecilik özlemine son vereceğiz. 31 Mart Bartın için hizmet vakti olacak. Gelişim ve değişim vakti olacak. Bartın’da hizmet anlayışı değişecek. Bartın, gerçek ve güçlü hizmeti AK Parti ile görecek. Güçlü Bartın’ın temelleri de yerel ve iktidar uyumuyla atılacak. Kazanan halk olacak, kazanan Bartın olacak.” Dedi.  

Bartın için hizmet vakti geldi  

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçim çalışmaları kapsamında Bartın’ın dört bir yanında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 7’den 70’e tüm  Bartın halkıyla buluşmaya devam ediyor. Aldatmaz ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında gittiği her bölgede büyük bir heyecan, coşku ve teveccühle karşılanıyor. Bartın halkının desteğini arkasına alan Aldatmaz, “Bartın’a değer katacak projelerimizle Bartın halkının değişim, gelişim ve güçlü belediyecilik özlemine son vereceğiz. Bartın için hizmet vakti geldi. 31 Mart Bartın için hizmet vakti, gelişim ve değişim vakti olacak.” Dedi.  

Parklar bahçeler projelerimizi süsleyen detaylar olacak  

Bartın’da parkla, bahçeyle geçen 10 yıl gibi değil, gelecek 100 yıla hizmet edecek mega projelerle hizmet sunacaklarını söyleyen Aldatmaz, “Halkımızın takdirini alan projelerimizle Bartın’ı kuzeyin yıldızı bir marka kente dönüştüreceğiz. Her bir projemizde ekonomiyi ve turizmi canlandırırken istihdam alanlarını da artıracağız. Bartın’a kazandıracağımız hizmetlerle ekonomimiz, turizmimiz canlanırken oluşacak istihdam alanlarıyla da gençlerimize iş imkanları yaratmış olacağız. Bartın’ı marka kent yapacak projelerimizde parklar ve bahçeler projelerin içindeki süsleyici detay olarak yer alacak.” Dedi.  

Bartın’ın gelecek 100 yılına şekil vereceğiz  

Bartın halkında güçlü belediyecilik ve güçlü hizmet beklentisinin artık doruk noktasına tırmandığını kaydeden Aldatmaz, “Vatandaşlarımız hizmete ve Bartın’da değişimi başlatacak güçlü belediyeciliğe odaklanmış durumda. Halkımızın desteği adaylığımızın açıklandığı ilk günün ardından bir çığ gibi büyüdü. Her biri şehrimize değer katacak projelerimizle artan heyecan Sn. Cumhurbaşkanımızın Bartın ziyaretiyle zirve yaptı. Bu heyecanı halkımızın gözlerinde, bizlere dokunuşlarında ve sarılışlarında görüyoruz. Halkımızın heyecanı bize güç veriyor. Halkımızdan aldığımız güçle Bartın’ın gelecek 100 yılına şekil vereceğiz. Güçlü belediyecilikle Bartın’ın nasıl değiştiğini, Bartın’ın neler kazandığını hep birlikte göreceğiz.” Diye konuştu.  

Bartın TOKİ Köprüsü örneği yaşadı  

Yerel yönetim ve iktidar uyumunun Bartın’a neler kazandıracağı konusunda da açıklamalarda bulunan Aldatmaz, “Bartın’ın sorunları yerel ve iktidar uyumuyla çok kısa sürede çözülürken hükümet yatırımlarının da hızla gerçekleştirilebilmesi için bugüne kadar yol tıkayanların aksine yol gösterici, yol açıcı olacağız. Bartın bir TOKİ Köprüsü örneği yaşadı. Yıllar boyunca parası hazır olmasına karşın yerel yönetim ve iktidar uyumsuzluğundan kaynaklanan sorunlar nedeniyle köprünün yapımına başlanılamamıştı. Sadece TOKİ Köprüsü değil TOKİ konutlarında da aynı sorun yaşandı. Bartın Belediyesi TOKİ’nin yapacağı konutlarla ilgili görüş yazısında olumsuz görüşlere yer verince TOKİ konutlarının yapımı ertelendi. Bartın’da AK Partili bir belediye olmuş olsaydı şu anda TOKİ konutları çoktan başlamış ve bitmiş olacaktı. Çevre yolu yapımında da yerel yönetim ve iktidar uyumsuzluğu uzun yıllara mal oldu. Bartın Belediyesi her defasında farklı bahaneler üreterek bu çalışmaların aksamasına neden oldu. Ne yazık ki bu örnekler gibi onlarca konuda Bartın’a zaman kaybettirildi. Ve artık Bartın’ın kaybedecek zamanı kalmadı.” Dedi.  

Hükümet yatırımları hız kazanacak  

Yerel yönetim ve iktidar uyumunun Bartın'da yapılacak hükümet yatırımlarına da hız kazandıracağının altını çizen Aldatmaz, "Bartın’ımız AK Parti’nin güçlü ve iktidarla uyumlu belediyecilik kavramıyla tanıştığında şehrimizde değişim, gelişim başlayacak. Bugün yaptık diye övünülen parklar bahçeler Bartın’a kazandıracağımız projelerin içinde detay olarak kalacak. Biz; güçlü, sorunları büyümeden çözülen ve marka kent Bartın diyoruz. Bu hedefe ulaşmak için projelerimizi ortaya koyduk. Bu projeleri gerçekleştirmek için de gece gündüz demeden çalışacağız. Şehrimizde içinden çıkılmaz hal alan sorunlara iktidar destekli yatırımlarla köklü çözümler getireceğiz. Bartın’ın dört bir yanını inci gibi süsleyecek projelerimizle şehrimize değer katacağız. Her projemizle birlikte şehrimizde turizm ve ekonomi canlanacak. Her projemizde gençlerimize iş-aş sahaları açılacak. Yerel yönetim ve iktidar uyumuyla belediye projeleri gibi hükümet yatırımları da hız kazanacak. Ve nihayetinde kazanan Bartın halkı olacak.” Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme