Yıldırım'dan İçişleri Bakanı Soylu'ya Ziyaret

Bartınlı iş insanı Murat Yıldırım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Geçmiş dönemlerde AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, AK Parti Milletvekili Aday Adayı da olan Bartınlı iş insanı Murat Yıldırım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.
Yıldırım’ı makamında kabul eden Bakan Soylu ile ziyaret anısına hatıra fotoğrafı da çektiren Murat Yıldırım pandemi sürecinde ekonominin canlanmasına yönelik öngörülerde bulunmuş ve bu öngörülerinde yüzde yüz isabet sağlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Yıldırım normalleşme süreci başlamamışken Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı açıklamalarda Türkiye’nin pandemi sürecini çok iyi yönettiğini ifade etmiş ve dünyanın modern, güçlü ülkelerine adeta ders verdiğini söylemişti. Türkiye’nin gerek ekonomik gerekse sosyal bakımdan da ne kadar güçlü bir devlet olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini kaydeden Yıldırım yaptığı açıklamalarda normalleşme süreciyle birlikte ekonominin yeniden eski canlılığına kavuşacağının altını çizmişti.

Bakan Soylu’yu makamında ziyaret eden Yıldırım bu ziyarete ilişkin açıklamasında, “Sn. Bakanımız Süleyman Soylu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte ülkesi ve milleti için gecesini gündüzüne katan isimlerden biri. Sn. Bakanımız İçişleri Bakanlığı görevi süresince başta terör unsuları olmak üzere ülkemize nifak tohumu ekmek isteyenlere karşı çok başarılı bir mücadele sergiliyor. Sn. Bakanımızın bu mücadelesi sahada da karşılık buluyor. Ülkemizin iç huzurunun sağlanması noktasında büyük emekleri olan Sn. Bakanımızı makamında ziyaret ettik ve kendilerine hizmetleri için canı gönülden teşekkür ettik.” Dedi.

Bakmadan Geçme