Yine 3 araç birbirine girdi

Aynı noktada zincirleme kaza...

PAYLAŞ
Bartın Olay Haber - Bartın Olay

Bartın’da yaya geçidinde duran otomobile, arkadan gelen araçların çarpması sonucunda 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.
Çatmaca Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi önündeki yaya geçidinde yayaya yol vermek için duran otomobile arkadan gelen araçlar çarptı. 3 aracın birbirine girdiği kazada 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken 1 kişi hafif şekilde yaralandı.
Aynı noktada şimdiye kadar çok sayıda kaza meydana gelirken sürücülerin takip mesafesi konusunda dikkatli olmaları istendi.
Bu noktada can alıcı bir kaza meydana gelmeden önlem alınması bekleniyor.


 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Burhan | 19 Kasım 2019 05:20

    Üst geçit yapmak düşünülse iyi olur trafiğin yoğun olduğu bir yer

  • Bartınlı | 18 Kasım 2019 20:44

    Bartın merkezi bu tek yol kurtarmıyor. Cumhuriyet, çatmaca ve kemerköprü mahallelerini birbirine bağlayacak yeni yollar lazım. Valilik önü ve arkasından amasra çevre yolunu kesen ışıklı kavşaklar açılmalı!!! Yetkililer lütfen harekete geçsin. Emin olun böylece akşam ve sabahları oluşan trafik çilesi biter.

  • Hasan | 18 Kasım 2019 15:01

    O kadar kırmızı ışıkta bekliyoruz 2-3 yeşilde geçiyoruz yollar yetmiyor artık yaya da bunu bilsin beklesin

  • MURAT | 18 Kasım 2019 13:00

    bu sanırım 3. yaya ya yol verme kazası

BUNLARA DA BAKIN