Yolcu almak için durunca olan oldu!

Bakın kaza nasıl olmuş? Bartınlı esnaf ölümden döndü, İşte o anlar!

Bartın’da üst geçidin altında meydana gelen kazada, durak olmayan yerde yolcu almak için duran Belediye halk otobüsü, neredeyse faciaya sebep oluyordu.

Bugün saat 12.13 civarında Cumhuriyet Mahallesi Pelenkoğlu üst geçidi altında meydana gelen kazada, Balkaya Pastaneleri sahibi Yakup Yanık idaresindeki hafif ticari araç,  durak haricinde hatalı bir şekilde yolcu almak için duran Belediye halk otobüsüne arkadan çarptı. Feci kazada hava yastıklarının açılması sonucu yaralı olarak kurtulan Yanık ölümden döndü. Belediye halk otobüsünün yolcu durağı yerine durmaması gerek üst geçidin altında yolcu almak için durmasının kazaya sebep olduğu güvenlik kameralarına yansıdı.

Halk otobüsünün yolcu indirip bindirmesi gereken durağın kazanın olduğu yere yaklaşık 35 metre uzaklıkta olduğu öğrenildi.

Hastanede tedavi edilen Yakup Yanık, bir müddet müşahede altında kaldıktan sonra hastaneden taburcu edilirek evinde istirahat ettiği öğrenildi. Bartın Olay Medya olarak Yakup Yanık'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bakmadan Geçme